Hundehalsbånd lige så klogt som ejerens smartur

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

The Connected Collar kan fjernstyre kommandoer, tjekke vovsens sundhedstilstand og vise ejeren, hvor hunden befinder sig – på mobiltelefonen.

hunde halsbånd 1

Når de to-benede køber vildt ind af nye elektroniske dimser og bærer rundt på både smartphones, smarte ure og tablets, skal husets firbenede beboere selvfølgelig også have deres part.

The Connected Collar er verdens første alt-i-ét hundehalsbånd med Virtual Fence & Leash-teknologi, sundheds- og lokationssøger, dynamisk trænerassistent, anti-gø-system og to-vejs-kommunikation.

I praksis betyder det bl.a, at halsbåndet signalerer til hunden via vibrationer og ultra-sonisk fløjten – af samme slags, som professionelle hundetrænere brugere.

Med det kloge hundehalsbånd følger en DogTelligent-app til ejerens smartphone. Den indeholder forudbestemte kommandoer som f.eks. sit, stå, ned og kom, som gør træning af hunden nemmere.

hunde halsbånd 3

App’en kan indstilles, så den automatisk opdager, hvis hunden løber uden for fastsatte geografiske områder som f.eks. haven. Ejeren bliver så advaret på sin smartphone, og hunden får en advarsel via vibrationer fra halsbåndet.

Kontrollen foregår normalt over husets trådløse Wi-Fi netværk eller Bluetooth, men kan også foregå via et SIM-kort og GPS-sender i halsbåndet, hvis løbe-arealet er større.

Ligesom de to-benedes nye smartwatches har halsbåndet indbyggede sensorer, der holder øje med temperatur, puls og hundens aktivitets-niveau.

Det samles op i mobiltelefonens app og sammenholdes med data om vægt, sundhedstilstand osv. De ligger sammen med tider hos dyrlæge og eventuelle diætforslag i en database i ”skyen”.

hunde halsbånd 2

Endelig er de lysende LEDs i halsbåndet er ikke til pynt. De advarer f.eks. bilister om, at en hund er på kørebanen, ligesom det bliver nemmere at finde en bortløben vovse i regnvejr og mørke.

Hvis man elsker sin hund så meget, at den helst skal overvåges døgnet rundt og ikke bare er låst inde, hvor den ikke kan stikke af fra, må det superavancerede halsbånd være det helt rigtige.

Bestiller man forud via internettet kan hundehalsbåndet købes for 120 USD – det er ca. 810 kroner. Levering vil ske i august.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + 18 =

5 Comments
 • Robert Wagner Hansen
  juni 15, 2015

  Hvor kan man købe det kloge gps hunde halsbånd for jeg fik en han stjålet en hund og det ønsker jeg ikke sker igen så hjælp mig med at finde ud af hvor det kan købes

  • Wioletta-joanna
   januar 24, 2018

   Du murder dit hund

 • Leif Bomberg
  juni 16, 2015

  Kære Robert

  Der er lagt hot links ind i teksten under firmanavnet Connected Collar og under prisen. Klik på linket, og du vil blive ledt til producentens hjemmeside. Her kan du via Contact få oplyst, hvordan du kan bestille og købe halsbåndet. Held og lykke med din vovse.

 • Yrsa andersen
  oktober 3, 2015

  Jeg har en hund på tre år,, som bliver agressiv over for andre hunde,,, og trækker meget i snoren når vi følges med andre der også har hunde

  Så vil lige høre om det halsbånd kunne hjælpe mig med at få en roligere hund

  På forhånd tak
  Yrsa Andersen

 • Mikkel
  april 13, 2016

  Er det vandtæt?