Husker du Plants Vs. Zombies? Successerien lever i bedste velgående på Nintendo Switch!

2 Min læsning

Plants Vs. Zombies var et af de mest definerende spil, da den første iPad kom på markedet. Vi giver et tilbageblik på et af iPadens bedste spil. Og et kig på de nye moderne spil i serien.

Da en solsikke tog verden med storm

Da den første iPad så dagens lys tilbage i 2010 var der ét spil, som var på alles læber: Plants Vs. Zombies. Det unikke Plants Vs. Zombies var ikke bare endnu et spil, som kunne være tidsfordriv i sofaen, det var et spil med action og strategi, der samtidig var den ideelle demonstration af hvorfor det var smart, at man kunne bruge flere fingre ad gangen på en iPad.

Spillet blev en gigantisk succes for firmaet bag, og hurtigt begyndte vi at se Plants Vs. Zombies bamser, legetøj og i dag er den smilende solsikke fra spillet en ikonisk karakter for alle der har været i nærheden af en iPad.

Nye genre og meget anderledes idéer

Efter to klassiske Plants Vs. Zombies spil til iPhone og iPad, blev det tid til at afprøve nye idéer. Ud af det blev serien “Garden Warfare” født. Den tog de klassiske rammer fra Plants Vs. Zombies universet og forvandlede det til et actionspil i stil med Call of Duty og Fortnite.

I stedet for at beskytte din have fra horder af zombier, skulle du i stedet være på ét af de to forskellige hold (planter og zombier), hvor det så galt om at bekrige hinanden med kreative plante-våben, mens zombierne fik vilde science-fiction våben i hænderne.

Det var et vildt, anderledes og forrygende koncept der blev en lige så stor succes som den originale serie af spil. Og i dag er “Garden Warfare”-serien nået til sit tredje afsnit, som denne gang bærer titlen “Battle for Neighborville” og netop er udkommet til Nintendo Switch.

Igen handler det om at to hold skal kæmpe imod hinanden. Men denne gang er det med et twist, som involverer tidsrejser og et enormt udvalg af karikerede kostumer som du kan give dine virtuelle planter og zombier på.

https://youtu.be/S_0_NmCdP-g

Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med denne nye bølge af “Plants Vs. Zombies” og hungrer du efte ret mere lettilgængeligt actionspil, så er denne nye udgave af Plants Vs. Zombies-universet et spil du simpelthen ikke må gå glip af.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville er ude nu til Nintendo Switch og er set til 270,- kr

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 2 =

1 Comment
  • Allan Ebdrup
    april 21, 2021

    Plants vs Zombis GW III på PS4 er hele familiens spil herhjemme. Vores stats siger at vi har spillet ca 800 timer. Her under corona er det blevet vores mission af få makset alle karakterer ud i levels. Vi er kommet ret langt, men der er stadig et stykke vej. Vi har spillet spillet over 3-4 år tror jeg, med pauser. Som det fremgår kan jeg anbefale det på det kraftigste. Jeg (m 45) Spiller det med mine to døtre (15,17)