Husker du at træne de små grå?

1 Min læsning

Artiklen bliver også bragt i Månedsmagasinet IN. 

Det siges, at hjernen kan trænes som en muskel, og studier viser, at daglig hjernegymnastik forbedrer hjernens proceshastighed og hukommelse. Men glem alt om krydsord og sudoku. Braingame-appen Peak er udviklet i samarbejde med en række eksperter og forskere inden for kognitiv neurovidenskab og tilbyder mere end 30 minispil, der forbedrer din koncentration, hukommelse og meget mere.

Foto: Peak

Det er ingen hemmelighed, at når vi når en hvis alder, falder vores hjernefunktion. Undersøgelser har dog antydet, at hvis man holder sig mentalt aktiv – især når man bliver ældre – kan det bidrage til at bevare de vigtige kognitiv funktioner. Braingame-apps betragtes som et nyttig hjælperedskab til mental stimulering, og Peak er en af de mest anbefalingsværdige af slagsen.
Appen, der er prisbelønnet af Google som en af de bedste Android-apps i 2016, består af en samling minispil, der tester forskellige mentale færdigheder, smukke grafer, der illustrerer, hvordan din hjerne forbedrer udvikler sig over tid og valgfrie abonnementer for ekstra spil og funktioner. Eksperterne bag Peak anbefaler hjernegymnastik tre gange om ugen. Du vælger selv de dage, du vil benytte, og appen påminder dig gerne, så du ikke misser din træning.

Peak fås gratis (med tilkøb) til Android og iOS.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − 9 =

1 Comment