Hvad laver Elektronista EGENTLIG?

2 Min læsning

I fremtiden kommer der helt nye jobs til og helt nyt måder at fortælle vores egne og vores virksomheders historier. Selv dit CV kommer til at se helt anderledes ud. Hos Elektronista Media har vi produceret et bud på fremtidens CV for direktør Christiane Vejlø.

Skriv dig op til Elektronista Insider nyhedsbrevet ganske gratis her.

Meget er under forandring og fremtiden byder på et væld af nye jobtitler. New Education Specialist, Personal Content Curator, Robot Liaison Officer, Ethical Technology Advisor, End of life coach, drone manager, medical mentor er et par bud.

Det kan godt være, du ikke selv har den vilde titel eller de skæve arbejdsopgaver lige nu. Men måske får du det snart. Og ligegyldig hvor meget du opdaterer din Linked In, så bliver mange jobs så sammensatte, at de nærmest er umulige at forklare. Derfor kan vi også med stor sikkerhed sige, at fremtidens CV og jobbeskrivelser vil få en anden form. Tør tekst og et kedeligt opstillet corporate foto hænger ikke sammen med en fremtid, hvor mennesket skal endnu mere i centrum og hvor forskellige erfaringer og fleksibilitet har større værdi end 25 år med det samme job i det samme firma. 

Fremtidens jobannoncer, jobansøgninger, CV og karrierefortællinger vil kalde på kvalitativt mere interessante fortælleformer, og de vil bruge visuelle greb, som vi kender fra vores online verden og sociale medier. 

Elektronista Media har i samarbejde med et dygtigt produktionshold fra DROBE Media og Kim Balle forsøgt at komme med mit eget bud på en bastard af showreel, CV, præsentation, social media bio og virksomhedsprofil for Elektronista Media. Nogle minutter som forhåbentligt svarer på spørgsmålet “men hvad laver Elektronista EGENTLIG?”

Lad vide, hvad du synes om formatet? Og om du har idéer til hvordan fremtidens CV kan se ud? Måske har du selv fortalt din egen historie med nye virkemidler? (og hop evt. på nyhedsbrevet hvis du gerne vil have flere af den slags tips og analyser i indboksen)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + nine =

No Comments Yet.