Ny Podcastserie: Fyrtårnene

1 Min læsning

Der bliver mangel på medarbejdere med STEM kompetencer, og selvom de unge interesserer sig for fremtiden, så vælger de alt for sjældent at fordybe sig i de vigtige videnskabelige og tekniske fag, der også skal til for at skabe den. Hvordan motiverer man børn og unge til at interesserer sig for videnskabsfag?

Christiane Vejlø er vært og Teknologipagten er afsender i en ny podcastserie som griber fat i både udfordringer og muligheder og kommer med helt konkrete forslag til hvad vi skal gøre for at sikre, at Danmark ikke sakker bag ud når det gælder kompetent arbejdskraft og ansvarlige mennesker mennesker på digitaliseringstoget.

I serien Fyrtårnene sætter vi gennem en række podcastepisoder fokus på en række danske fyrtårnsprojekter, som har skillet sig særligt ud i kampen for at få flere til at interessere sig for STEM, uddanne sig inden for STEM og anvende STEM i virksomhederne. STEM er en forkortelse for Science, Technology, Engineering og Mathematics, som på dansk dækker over naturvidenskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik. Teknologipagten er et initiativ som er er sat i verden for at løfte danskernes teknologiske og digitale kompetencer. Du finder Fyrtårnene i Teknologipagtens podcastfeed og i Elektronista podcast feedet. Eller du kan lytte med det samme lige her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 2 =

No Comments Yet.