Hvordan laver man et spil i verdensklasse? Få svaret i fantastisk dokumentar

1 Min læsning

Hvordan kan det tage 300 mennesker mere end et halvt årti at lave ét enkelt spil? En ny hudløs ærlig dokumentar om skabelsen af 2018’s “God of War” giver dig svaret. Samtidig får du en unik indsigt i, hvad det kræver at lave et spil i verdensklasse.

Dokumentaren “Raising Kratos” følger den 5-årige lange proces, hvor det prisbelønnede spil “God of War” fra 2018 blev skabt. Den to timer lange dokumentar følger primært spillets instruktør, Cory Barlog, og de turbolente år under udviklingen af spillet. For hvordan tager man en mere end 10 år gammel spilserie, der primært handler om vold, og forvandler den til et følelsesladet spil om en far og sin søn, der prøver at lære hinanden at kende.

Hvis du vil se den menneskelige side af, hvad det kræver at lave spil og ikke mindst et spil, der har høstet hundredvis af priser, så er dette dokumentaren, du skal se. Det handler ikke bare om at skrive en masse god kode foran en computer, det handler om mennesker, og hvad de personligt bringer med ind i spillet.

Du kan se hele dokumentaren lige her:

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × three =

1 Comment
  • Thomas
    maj 20, 2019

    Jeg tror det er meget ligesom i kunst – det handler om at tale til folk i lyster og ekstremhed – dem der gør det bedst med en troværdig historie, kommer længst i spilverdenen.