Hyggelyset kommer fra en trådløs højttaler

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Soundglow er en dekorativ kombination af et elektronisk stearinlys og en lille Bluetooth højttaler. En oplagt gadget til de kolde vinter aftener med indendørs hygge

hygge højttaler og lys 1

Kan man samle hygge-lys og hygge-lyd i én lille dekorativ enhed, der oven i købet ser dejlig gammeldags ud trods sit digitale indhold?

Digital Treasures forsøger sig med eksperimentet, og ud fra billederne er forsøget lykkedes ganske godt.

Firmaets nye Soundglow fungerer som et elektronisk stearinlys – nul brandvarme altså – der har en trådløs højttaler anbragt i bunden.

Ifølge fabrikanten skal Soundglow kunne spille i et frekvensområde fra 40 til 20.000 Hz. Det lyder lidt overdrevet i mine ører – især når det gælder formidling af baslyd.

hygge højttaler 2

Til gengæld er det nok mere realistisk, at den lille forstærker i Soundglow kan afgive 1,6 watt. Det gør ikke nyheden til en højtråber, hvilket vel heller ikke er meningen, når opgaven er hygge spredning.

Hvis man vil have mere lydtryk, kan man eventuelt forbinde op til otte Soundglows trådløst via Bluetooth. På den måde kommer der både mere “stearinlys” og hyggelyd i stuen.

Lyden henter man naturligvis trådløst fra en smartphone, tablet eller pc. Alternativt kan man anvende et kabel.

Soundglow leverer hygge-lyd og -lys i seks timer på en opladning. Prisen for højttaleren, der tror, den er et stearinlys, er bestemt ikke uhyggelig. Knap 270 kroner

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 3 =

No Comments Yet.