IDIOTSIKKERT KAMERA FRA LYTRO

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Når det unikke øjeblik er der er det vigtigere at få taget et uskarpt billede end ikke noget billede. Med det nye kamera fra Lytro kan du skyde løs og stille skarpt bagefter. 

Vi har tidligere skrevet om fotorevolutionen Lytro. Nu er kameraet endelig blevet lanceret til pre-orders, og jeg kan ikke lade være med at være lidt nysgerrig efter at få fat i en krabat. Designet er komplet anderledes end vi før har set. Kameraet er en lille æske, som bliver betjent af en touchskærm som også viser motivet. Der er en knap til zoom, men så er det også det. Less is more.

Billederne tager du når det passer, efterfølgende redigerer du den perfekte skarphed med det medfølgende software. Det betyder f.eks. at du kan fange en detalje i billedets baggrund og stille skarpt lige der. Tjek Lytro websitet for at se præcist hvordan det virker.

Lytrokameraet kan bestilles nu fra Lytro.com Det koster fra $ 399 til $499 Du skal dog ikke regne med at få det før 2012.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 15 =

1 Comment
  • Allan
    oktober 22, 2011

    Meget spændende teknologi. Jeg er spændt på, om/hvornår teknologien kommer ud i mere prosumer-modeller. Mit eneste problem er faktisk designet. Ja, less is more, og det er helt klart holdt på et simpelt plan. Men jeg tvivler på, det er et ret behageligt design rent brugermæssigt. Man kommer til at holde det i en ubehagelig vinkel, så vidt jeg kan bedømme.