PANELET SØGER TESTERE TIL VIDEOKAMERA

1 Min læsning

TESTERE ER UDVALGT! DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT MELDE SIG SOM TESTER. 

Elsker du at fange hverdagen i levende billeder? Så er du måske den perfekte tester til Elektronista Panelet. Lige nu søger vi 3 testpersoner, som vil være med til at afprøve det nye Sony videokamera med indbygget projektor.


Sony står bag et nyt handy videokamera, der umiddelbart lyder som lidt af en drøm for den glade videofotograf. Sony HDR-PJ10 er nemt og handy. Kameraet optager 6.5 timers video i fuld HD kvalitet, og når du har lyst til at se dine optagelser, så kan du bare blæse dem op på den nærmeste hvide væg med den indbyggende projektor.

Sony vil meget gerne høre, hvordan 3 Elektronista testere oplever det nye projektor kamera. Vores testere får én uge til at teste hver deres Sony HDR-PJ10. Som tester skal du optage film, eksperimentere lidt med kameraets muligheder og teste projektoren. Du må efterfølgende beholde kameraet. Når du har testet, skal du give din helt ærlige mening om kameraet i et mini interview med Elektronista.

Hvis du har lyst til at teste videokamera med Sony og Elektronista, så hop ind på vores Facebook side og meld dig med en post på wall’en. Skriv ganske kort hvorfor du har lyst til at være med til testen, så udpeger vi 3 testere onsdag den 26 oktober.

Videokamera-testen er lavet i samarbejde med Sony.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen + one =

3 Comments
 • Leif Kjeldsen
  oktober 29, 2011

  Ja, jeg kunne godt tænke mig at teste det nye Sony videokamera. Jeg bruger meget at optage videoi både til sport (golf og håndbold) samt af familien. Det ville være kanon at kunne prøve det nyeste af det nyeste
  Leif Kjeldsen

 • jesper
  oktober 29, 2011

  Hvem vandt? Jeg håber det var mig, for det ville give jer et virkeligt godt resultat = god anmeldelse

  • christiane
   oktober 29, 2011

   Hej både Leif og Jesper
   Vi har fundet 3 testere i denne omgang. Men jeg håber selvfølgelig I har lyst til at melde jer en anden gang.
   Bedste hilsner
   Christiane