Internet Week Denmark

1 Min læsning

Internet Week er ugen, hvor vi hylder internettet og alle dets facetter. Og der er efterhånden mange aspekter at berøre.

Ugens konkurrencer, paneldebatter, seminarer og workshops er i år fordelt i Aarhus, Horsens, Randers og Silkeborg. Arrangementerne er grupperet under overskrifterne Business, Citizenship, Creative, Marketing og Technology. Læs mere på http://internetweekdenmark.com/2016/events

Jeg deltog i arrangementet ”Smartwatches – fitness gadget or even research tool?”, der blev hosted af VIA University College og MedTech Innovation Consortium. Der var fokus på sundhedsvinklen og dagens talere og debattører var forskere, producenter og udviklere, hvilket gav god debat og mange synspunkter ift., hvorfor Smartwatch-salg og -anvendelse ikke boomer. Der blev talt om fremtidsmuligheder, datakvalitet, -ejerskab og -sikkerhed.

Der blev givet bud på forskellen på den måde, smartphones og smartwatches anvendes på. Urene er til såkaldte mikro-interaktioner, der varer under 7 sekunder. En notifikation, et nudge, et like eller en smiley uden, at man behøver hive telefonen frem og svipe. Det, at du har det på, dig gør også selftracking og biometriske målinger udføres lettere.

Høreapparater er en af de ting, der udnytter udviklingen. Udover forbedring af selve høreapparatet udvikles der intelligente apps til styring af apparaterne – se http://www.gn.com/About-GN/GN-ReSound.

Sidst men ikke mindst fik vi omkring 100 deltagere lejlighed til at høre om teknologiplatformen Watson fra IBM. Læs mere på http://www.ibm.com/smarterplanet/us/en/ibmwatson/what-is-watson.html

Fortsat god Internet Week!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × two =

1 Comment
  • Eva Jørgensen
    oktober 23, 2017

    Er der nogen der ved, om der er Internetweekend i 2017? Det har der måske været? Hvad så med 2018?