Julegaveguide: Find de rigtige spil til at putte under træet

8 Min læsning

Det er snart jul, og gaverne skal i hus. Læs med og find de helt rigtige spil til at putte under juletræet. Vi har samlet en håndfuld spil til dig, som har alt fra små mennesker i huset til eventyrlystne voksne og alt midt imellem.

Til de mindste

Dette års Skylanders er et fortrinligt kreativt spil

Skylanders: Imaginators fås til Xbox One, Playstation 4, Playstation 3, Wii U

aafv-noscale

Skylanders er blevet en fast del af de fleste børneværelser, og med en ny TV-serie på Netflix er interessen for det populære spil større end nogensinde før. Dette års Skylanders-spil bygger videre på det solide fundament fra sidste års spil, hvor både biler og figurer kunne bruges i dit eventyr, og i år introducerer Skylanders muligheden for også bygge din helt egen figur og bruge den inde i spillet.

Din hjemmebyggede figur kan du bruge i dit eventyr, og selvom det er sjovt at putte plastikfigurer på spillets portal og få dem ind i spillet, så er det endnu sjovere at bygge sin helt egen Skylander og gøre den oprigtigt unik og helt sin egen. Muligheden for at bygge sin egen figur bliver fulgt til dørs af et spil, som er virkelig gennemarbejdet og fyldt med sjove udfordringer og gåder.

Du kan selvfølgelig også bruge alle dine gamle Skylanders-figurer, og selv køretøjerne fra sidste års spil kan bruges i spillet og åbne op for en masse sjove udfordringer. Selvom Skylanders-serien har eksisteret i mange år, så er det en serie, som bliver ved med at være sjov for store og små og et spil, som giver timer af underholdning gennem hele julen.

 

Bestyr en bod i Disneyland og tag på eventyr med alle Disney-figurerne og deres forlystelser

Disney Magical World 2 fås til Nintendo 3DS

dmwthump

Til de helt yngste er Disney klar med et fantastisk, lille spil, hvor du skal drive din egen cafe inde fra Disneyland. Her kan du tjene klistermærker, som du indløser til at prøve alle parkens forlystelser og til at indgå i aktiviteter med spillets Disney-figurerer.

Spillet byder på alle mulige forskellige typer af aktiviteter.  Og du vælger bare de aktiviteter, du har lyst til. Det gør det til et spil uden meget struktur og retning, og det er essensen af Magical World 2 – på den rigtig gode måde!

https://www.youtube.com/watch?v=TS7ZIqPPI1A

Det er ligesom at blive sluppet løs i en park. Der er fri leg, dog med en løs, rød tråd, som kan hjælpe dig igennem det meste af spillet.

Hvis du er Disney-fan, så er der et hav af små Disney-ting at opdage i parken og mulighed for at lave aktiviteter med alle de største Disney-stjerner. Et sikkert hit hos de mindste.

Til de fartglade

Til dig der vil have realistisk rallykørsel
WRC 6 fås til Xbox One, Playstation 4 og PC

wrc6_screenshot_studio_tour_2

Hvis du vil have realistisk ræs, så behøver du ikke lede mere. WRC 6 er nok det mest realistiske bilspil, du finder i år. Det fokuserer primært på rallybiler, men det bliver både offroad og asfalt, der skal køres på.

Det er den slags spil, hvor det er uhyre vigtigt at komme ind i svinget med præcis den rette vinkel og ikke altid holde speederen i bund. Det er virkelig et spil, hvor du kan udvikle din karriere som racerkører helt fra junior-ligaen og op til de store internationale ræs, hvor du bliver en kendt verdensstjerne.

Det er dog ikke kun, hvordan du styrer bilen, som påvirker, hvor du lander på rangstigen. Vejret påvirker også, hvordan du kommer rundt, og vejret spiller en stor rolle i WRC 6. Du kommer til at køre i alt fra snevejr til heftig regn, og det giver en masse udfordringer, når det både skal gå stærkt, og du skal køre præcist rundt i svingene. Hvis det lyder som noget for, og hvis du er til realistiske bilspil, så vil du elske WRC 6.

 

Afslappet og genialt bilspil i Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 fås til PC og Xbox One

c5660291-5e39-4d8e-9655-fb25a9d7abf1

Hvis du vil have et lidt mindre realistisk bilspil at give i gave, så skal du kigge på Forza Horizon 3. Spillet har en herlig afslappet tilgang til det at suse igennem Australien med 200 km i timen ombord i nogle af verdens dyreste biler.

I spillet er du chefen for bilfestivalen ‘Horizon’, hvor du skal deltage i det ene mere hæsblæsende ræs efter det andet for at skabe opmærksomhed om festivalen og tiltrække så mange festivalgængere som muligt. Forza Horizon 3 er et løssluppent bilspil, hvor realisme ikke er i fokus, men i stedet glæden ved at køre stærkt og bare have det sjovt med at køre i biler, du aldrig får råd til.

https://www.youtube.com/watch?v=vD1ccSM9qiA

Mangler du et bilspil, som ikke er så seriøst, men stadigvæk har alle de rigtige biler og ikke bliver fjollet i dets udtryk, så skylder du at forære dig selv et Forza Horizon 3 i julegave.

 

Til de eventyrlystne

Det geniale ‘Skyrim’ er endnu bedre i opdateret udgave

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition fås til Xbox One, Playstation 4 og PC

skyrim-04de258da62d5c2b75f2875d21348eb43

Det er en del år siden, at ‘Skyrim’ første gang udkom til de gamle spilkonsoller. Men i år er spillet blevet genudgivet og har fået et helt nyt visuelt udtryk og en mase forbedringer på stort set alle fronter. Selve spillet er ud over den nye grafik stort set uforandret. Det er stadigvæk en gigantisk verden af sne, drager og trold,e du skal udforske, og spillet er stadigvæk i dag en fantastisk oplevelse fra start til slut.

Det største forandring på Playstation og Xbox er inkluderingen af det, der hedder “MODs” (modifications). Det er gratis ændringer til spillet, som er skabt af spillerne selv. De kan bygges på en PC eller via konsollerne og uploades, så alle andre kan hente dem. Ændringerne kan være alt fra, at nu lyder dragerne i spillet som ‘Thomas Tog’ fra børneserien, eller at når du hopper, så hopper du otte gange så højt som før. Der er alt fra seriøse til meget useriøse ændringer at finde, og det giver spillet helt nyt liv.

Uanset om du har spillet Skyrim før eller aldrig gået hen over de sneklædte bjerge, så er det et spil som så absolut værd at stifte bekendtskab med.

 

Det mest anderledes og interessante Pokémon spil i mange år

Pokémon Sun / Pokémon Moon fås til Nintendo 3DS

cj8rl0kweaaxztn

Selvom sommeren har været domineret af Pokémon Go og glæden ved at have Pokémons på smartphonen, så skal der også være plads til de mere traditionelle Pokémon-spil, og det nyeste skud på stammen hedder Sun og Moon.

Spillene sender dig til ø-regionen Alola, et digitalt Hawaii, hvor du skal på eventyr for at blive den største Pokémon-træner nogensinde. Alola-regionen er et fantastisk sted at udforske. Det hele er lyst, rart og imødekommende på en måde, som giver en lyst til at drage ud på eventyr og finde alle de nye Pokémons, og dem er spillet propfyldt af.

Sun / Moon har også en masse små forbedringer i forhold til de tidligere spil. Spillet fortæller dig nu meget mere om, hvilke angreb de forskellige Pokémons er svage/stærke over for, og det er nemmere end nogensinde før at fange Pokémons og ikke længere en process med flere menuer og valgmuligheder. Det er strømlinet, og det gør spillet meget nemmere at komme igang med og blive ved med at spille.

Hvis sommeren var domineret af Pokémon Go, så bør du kigge nærmere på Pokémon Sun eller Moon, for her er et spil som genopfinder hele Pokémon-serien, og gør det med charme og stil. Her er spillet, som fans vil elske og huske som noget helt specielt, og for nye Pokémon-fans er det her muligheden for at blive smaskforelsket i serien.

 

Hightech-rebellen vælter San Francisco

Watch Dogs 2 fås til Xbox One, Playstation 4 og PC

watch-dogs-2-wallpaper-marcus-holloway-and-dedsec

Hvis der skal være action under juletræet, så går du ikke galt i byen med Watch Dogs 2. Her hopper du i skoene på hackeren Marcus. I bedste rebelstil tager han kampen op mod verdens største virksomheder med sit hold af hackere, der vil stoppe den onde “The Man” i at indsamle persondata og udnytte det til at sælge os nye produkter. Det er den klassiske rebel mod overmagten i en moderne version. Forestil dig en mere rapkæftet udgave af Mr. Robot tv-serien.

Kampen mod de store techvirksomheder sker via en masse vanvittige stunts, hvor du stjæler data fra virksomhederne, hacker dig ind i alt, hvad der er er koblet op på internettet og kæmper mod rivaliserende hackergrupper. Det er et heftigt actionspil, hvor du kan skyde dig igennem alt, snige dig rundt eller hacke dig igennem San Francisco.

Hvis du vil have heftig action med en god portion humor, sjæl og nogle fantastiske personer, så er Watch Dogs 2 noget for dig.

 

Hævntogt og overnaturlige evner i det fantastiske Dishonored 2

Dishonored 2 fås til Xbox One, Playstation 4 og PC

396919-dishonoredheader

Tag med på et heftigt eventyr i det solbeskinnede Karnaca, hvor du som Emily Kaldwin er offer for et statskup, der tvinger dig til at flygte og nu må kæmpe for at generobre din trone efter at et statskup sender dig og din far på flugt. Men hævnen er sød, og i Dishonored-universet bliver hævn ikke bare serveret koldt, men også med overflod af overnaturlige evner.

Emily er nemlig ikke bare en almindelig dronning på flugt. Hun er blevet rørt af ‘The Outsider’, en overnaturlig gud, som dukker op på tilfældige steder og giver tilfældige mennesker ekstreme, overnaturlige evner. Den samme ‘Outsider’, som gav hendes far overnaturlige evner i det forrige Dishonored, så han kunne redde Emily fra hendes bortførere. Med overnaturlige evner kan Emily eliminere sine fjender på et hav af kreative måder, med alt fra at lave en dobbeltgænger af sig selv, som kan distrahere fjender til at fremtrylle fangearme som hun kan bruge til, at flå fjenderne fra hinanden.

Dishonored 2 formår at give dig mulighed for at håndtere alle spillets missioner enten som en overnaturlig dræbermaskine, en usynlig morder eller som en blanding af det hele. Det er endda muligt at gennemføre hele spillet uden at dræbe en eneste person. Med dette hav af muligheder egner spillet sig til at blive spillet igen og igen og give helt nye oplevelser i Karnaca. Med Dishonored 2 får du et fantastisk actionspil, som ikke findes magen til.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − nine =

No Comments Yet.