Julegaveidéer- 5 hårde pakker til hende

2 Min læsning

Leder du efter en god gave til kæresten, veninden, din mor eller din søster. Elektronista har samlet 5 gode gadgetjulegaver til inspiration. Se også 5 hårde pakker til ham.

1. Elektronista Clutch i blå velour

aw16_mayfair-luxe_elektronista-velvet_119-046_midnight-blue_threequater-1mb-x2
Mørkeblå som vinternatten og blød som julens hjerter. Den originale Elektronista Clutch i den helt særlige velvet edition. Batteri som kan lade mobilen op 2 gange medfølger.
Find til DKK 1999,- hos ElektronistaShop.dk

2. Designerlyd i høj kvalitet- B&O Høretelefoner i blødt læder og stof

Beoplay H2B&O har altid været kendt for den gode lyd forenet med det lækre design. H2 høretelefonerne er til den ven du virkelig vil forkæle. Den lækre deep red farve sælges kun i udvalgte butikker. Find den til DKK 1599 hos ElektronistaShop.dk

3. Blødt lys og farver der skaber stemning- Philips Hue starter kit

Hue-Philips
En original gave til din yndlingsnørd kunne være det her startersæt med Philips Hue pærer og “bridge”. Hele boligens lys kan fjernstyres og indstilles via en app på telefonen. Skab stemninger ved at dæmpe og ændre farver.  Find til DKK 1375 hos Grannysmith.dk

4. Guldkabel til iPhone


es80110-gold_1_0

Det kunne være den perfekte værtindegave eller en god mandelgave. Lightningkablet alle med iPhones og iPads ikke kan få nok af. Den her version i lækker guld version som passer til Apples Gold farve. Kablet findes også i Sølv, rose gold og space grey.
Find til DKK 189,- i ElektronistaShop.dk

5. Stilfuld trådløs højtaler i smukt kvadratstof

helsinki_tech-story-thumbnail

En super lækker højtaler der passer til alle rum i boligen. Og så kan den tilmed tages med på farten. Designet er ligeså flot som lyden er god. Og den findes i flere elegante farver!
Find til DKK 2999 på Elektronistashop.dk

Lavet i samarbejde med ElektronistaShop.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen + six =

No Comments Yet.