Julegaveidéer- 5 hårde pakker til ham

2 Min læsning

Manden der har alt? Kæresten der er svær at imponere? Faren som altid er kræsen? Frygt ej. Elektronista har samlet 5 lækre gadgetgaver som manden i dit liv helt sikkert vil blive glad for. Se også 5 hårde pakker til hende.

1. Lækker cross body lædertaske med plads til laptop

bungo_threequater_with_strap__aw14_brown_highre_large

Den super lækre Bungo bag fra Knomo passer perfekt til en hverdag hvor din nørdmand både er til cykel og suit. Masser af praktiske lommer til kabler, mapper, computer og tablets. Kan udvides så den praktiske rejsende kan bruge tasken til overnatning. Find til DKK 2699 hos ElektronistaShop.dk

2. Touchscreen handsker i læder

screen-shot-2016-12-15-at-18-27-42

Nanoteknologi sikrer at hele læderhåndflade virker med smartphones. Nu skal din nørdven aldrig mere fryse, når han sms’er dig. Finde til DKK 695 hos GrannySmith.dk

3. Stærk og smuk B&O højtaler- når nørden er på farten

1297826_2

Den lækre Beoplay A1 er perfekt til nørden, der har alt! Højtalere er stilfuld og passer både til hjemmet og når din yndslingsnørd er på farten. Den sorte farve er diskret og cool.
Find til DKK 1999 hos ElektronistaShop.dk

4. Genial vandtæt og urban rygsæk

harpsden-14_grey_aw16_look-book-images_1mb-2-x3Din danske nørdven har brug for den bedste rygsæk, der sidder perfekt på ryggen under cykelturen og som stadig ser godt ud på kontoret. En rygsæk som beskytter computeren, selv når det regner. Knomo Harpsden tasken har masser af praktiske rum, den sidder som den skal og har et super cool look.
Find den til DKK 899 hos ElektronistaShop.dk

5. Stilfuld højtaler til hjemmet

vifa-colors

Dagene hvor lyd lignede lort er endegyldigt forbi! Vifa højtalere er garant for god lyd og flot design. Alle deres højtalere er pakket ind i flot kvalitetsstof fra Kvadrat. Vi tror din yndlingsnørd vil elske modellen Copenhagen.
Find den til DKK 5299 hos ElektronistaShop.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 3 =

No Comments Yet.