Adventsgave #4- Vind Limited Elektronista Clutch Velvet OG et par Sennheiser-hovedtelefoner

2 Min læsning

Så står julen for alvor for døren, og det er blevet tid til 4. og sidste etape af vores adventskonkurrence. Vi har sat den ultimative goodiebag på højkant bestående af en übercool, juletræsgrøn Elektonista Clutch Velvet OG et par Sennheiser HD 4.30-hovedtelefoner. Samlet værdi af ca. 2775,-. Konkurrencen er forbeholdt abonnenter af Elektronista Insider, som du selvfølgelig gratis kan skrive dig op på lige her.  

På denne 4. adventssøndag udloddes et lækkert sæt bestående af et par hvide Sennheiser-hovedtelefoner og en mørkegrøn Elektonista Clutch Velvet i blød velour. Farven er Limited Edition og kan ikke købes. (Se andre Elektronista Clutch velour i andre farver her ElektronistaShop.dk).

Elektronista Clutch Velvet er den originale digitale Elektronista-designertaske med 12 ultrafunktionelle lommer – nu i et nyt, eksklusivt velourmateriale.

Om dagen kan du bruge tasken som en elegant clutch med fine detaljer og en praktisk aftagelig strop. På kontorbordet eller hotelværelset kan Elektronista-tasken – via to sidelynlåse – foldes ud og give overblik over indholdet. Når det er tid til middag eller cocktails, kan du igen forvandle tasken og drage i byen med et design, der passer til både jeans, jakkesæt og cocktailparty.

Elektronista Clutch-green

Det indbyggede batteri sikrer du aldrig igen løber tør for strøm.

Sammen med clutchen vinder du et par Sennheiser– HD 4.30-hovedtelefoner, der i deres enkle, stilrene design matcher perfekt med clutchen.

sennheiser-hvid-advent-3

Det lukkede over ear-design med bløde kunstlæderpuder giver et klart lydbillede og holder det meste af baggrundsstøjen ude.

Hovedtelefonerne har en 3-knaps fjernbetjening og inline-mikrofon, så du kan styre musikken, ringe op og besvare opkald, uden at skulle have din mobil op af lommen. Hovedtelefonerne er desuden foldbare og lige til at tage med på farten.

Den lækre goodiebag har en samlet værdi af ca. DKK 2775,00. Skal du være de heldige vinder så skriv et par linjer i kommentarfeltet nedenfor om, hvordan du vil bruge Elektronista Clutch’en og hovedtelefonerne.

Konkurrencen er forbeholdt abonnenter af Elektronista Insider, som du kan skrive dig op på til højre her på siden.

Konkurrencen slutter søndag d. 25. december 2016, og vinderen får direkte besked.

Læs mere om Sennheiser og HD 4.30-hovedelefonerne

Læs mere om Elektronista Clutch Velvet

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 2 =

158 Comments
 • Gitte Kjærgaard
  december 18, 2016

  Uh, jeg ville bruge kittet til at få fed musik i ørerne på en grå mandag i januar. Og så kommer der ny orden i min taske – pt bedre kendt som ‘det sorte hul’, hvor alting forsvinder!

 • Trine rasmussen
  december 18, 2016

  Det er da den lækkerste advent giveaway du har laver til hos

 • Marie
  december 18, 2016

  Jeg vil bruge høretlefonerne til at lytte til flere podcasts, når jeg snart skal trille rundt med barnevogn på barsel. Og så vil jeg bruge tasken til ca. det samme – at tage med rundt, så jeg kan holde baby’s ting adskilt fra mine egne og ikke have en stor, forvirrende taske, hvor jeg intet kan finde i!
  Glædelig jul :)

 • Pia Jagtman
  december 18, 2016

  Flot og funktionel taske. Hovedtelefonerne vil være velkomne her i hjemmet.

 • Sarah Staalhøj
  december 18, 2016

  Jeg vågner før alle andre i lejligheden, og hører derfor altid musik eller podcast igennem hovedtelefoner! Vil gerne vinde nogle af god kvalitet :)

 • Annette Aarre Dalsgaard
  december 18, 2016

  Jeg vil bruge sættet til at høre musik på farten :D Glædelig jul til jer alle

 • Gitte N.
  december 18, 2016

  Dette ville være den skønneste gave til mig under juletræet
  Rigtig glædelig jul ❤️

 • Anne
  december 18, 2016

  Ejer ikke et headset så de vil blive brugt hele tiden til musik og podcasts :-) tasken den er bare lækker, vil helt sikkert blive brugt en masse .

 • Anne-Sophie Morgenlykke
  december 18, 2016

  Som nybagt mor til tre ville det være for fedt at vinde noget jeg ikke har mulighed for – forkælelse af mig – den ultimative julegave <3 <3 <3 Jeg krydser fingre!

 • Julie Plovst
  december 18, 2016

  Wow! Turen går for mig til Sydamerika i januar og syv måneder frem. Helt alene. Jeg skal lave frivilligt arbejde og rejse rundt og her ville det være det være vidunderligt at have clutchen og høretelefonerne med som mine bedste venner. Som fantastisk selskab der kan følge mig på farten. Jeg ved, at de hver dag ville bringe lykke hos mig. TAK for al din tech-viden, rigtig glædelig jul. Mange gode hilsner Julie.

 • Dorte
  december 18, 2016

  Høretelefonerne skal helt klar bruges til at skabe ro omkring mig på jobbet i det åbne kontorlandskab.
  Og clutchen skal afløse den godt brugte af slagsen fra første kollektion <3

 • Sophie Sales
  december 18, 2016

  Clutch’en vil jeg især bruge på tog- og flyrejser, men også i forbindelse med mit arbejde, hvor jeg ikke kan undvære mit kommunikationsgrej :) Og hovedtelefonerne er geniale til min 3 kvarters spadseretur gennem København på vej til og fra job gennem myldretiden – stille og roligt med P6 i ørerne, inden dagen rigtig tager fat.

 • Ditte
  december 18, 2016

  Jeg ville bruge Elektronista velvet clutchen som en mellemstørrelse taske. Den er mere low key og afslappet end de andre Elektronista-modeller og det kan jeg rigtigt godt lide. Samtidig kan jeg transportere og opbevare de nødvendige ting (telefon, nøgler, kort etc.) på en overskuelige og organiseret måde. Når jeg sidder i toget eller i metroen og har brug for at koble af, vil jeg tage Sennheiser hovedtelefonerne på og høre min favoritmusik. De vil også komme på, når jeg er ude at gå tur. Jeg kan gå længere ture, når jeg har musik i ørene og det hjælper selvfølgelig endnu mere, hvis hovedtelefonerne er af god kvalitet og kan lidt ekstra såsom at styre musikken uden at have telefonen op. Det er desuden skønt at de kan foldes sammen :-)

 • Jannie Pernille Andersen
  december 18, 2016

  Mit juleønske dette år
  Er at jeg elektronista får.
  Så smuk, så smart så helt unik
  Med plads til både ting og slik
  Telefonen den kan også lade
  Det gør da bare alle glade.
  Før var jeg både gammel og trist
  Men elektronista gør mig “hard to resist”
  En helt ny kvinde er på vej
  Elektronista her kommer jeg! ☺️

 • Helle Dybdal
  december 18, 2016

  Musik på farten med et fedt looking headset og en fin tsske der skal med rundt på samme tur.

 • Sisse Hahn
  december 18, 2016

  Opgradering JA tak. Høretelefoner til pænt. De gamle kan gå på pension i kolonihaven, velvidende at jeg ikke går ned på lækker lyd.
  Tasken er en lille drøm om praktik, elegance og design med fokus på stilfulde kvinder, som ikke gider undvære hverken sit udstyr eller god stil

 • Bodil
  december 18, 2016

  Lækker taske i fed farve som samtid kan oplade min telefon og samtidig et par gode hovedtelefoner som er velkomne på mit hoved, da dem jeg ellers har er gået i stykker.

 • Connie A
  december 18, 2016

  Ville være lækker forkælelse :-)

 • Lotte Tøstesen
  december 18, 2016

  Jeg ville tage dem med ind på mit arbejde hvor vi sidder i storrumskontor uden faste pladser. Med hørebøfferne kan jeg koncentrere mig om mit arbejde og i clutchen er alt hvad jeg behøver, altid opladet og lige inden for rækkevidde.

 • Susie L.
  december 18, 2016

  Elektonista Clutch Velvet vil være den perfekte accessory i december måned, hvor der er en masse julearrangementer efter arbejde, uden at man nødvendigvis kan nå hjem at skifte. Med tasken er jeg sikker på, at jeg kan dresse mit arbejdsoutfit op og være klar til alt, hvad måneden byder på af festlige arrangementer. Samtidig kan jeg forevige alle de gode oplevelser på snappen og Instagram, da jeg kan være sikker på ikke at løbe tør for strøm. Hovedtelefonerne vil gøre arbejdsdagen lidt mere lækker, og så skal der også høres et par podcasts derhjemme.

 • Nina Dam Meinhardt
  december 18, 2016

  Tasken ville jeg bruge hver dag, da jeg mangler en god taske til telefon, makeup, nøgler mm. Hovedtelefonerne ville være en virkelig lækker erstatning for mine alm Apple in ear høretelefoner.

 • Pernille kornum
  december 18, 2016

  Jeg vil bruge ørebøfferne hver dag- og tasken er ren selvforkælelse:-)

 • Helle Kastenskov
  december 18, 2016

  Med Sennheiser vil jeg skabe mit eget frirum med god musik ledsaget af en kop te ;-) Elektronista clutch’en vil blive min trofaste følgesvend. Designet kan klare alt fra cafe besøg til selskabelige lejligheder. Jeg drømmer allerede… ; -)
  God jul til redaktionen og og alle læsere.

 • Birgit Holm
  december 18, 2016

  Uh det vil være den dejligste taske at kunne organisere alt rodet i :) Ren nydelse. Høretelefonerne vil være en ren nydelse.

 • Camilla
  december 18, 2016

  Jeg vil elske at vinde en Elektronista clutch og et par lækre hovedtelefoner.
  Jeg har kun nogle standard ear-plugs og min power bank virker kun hver anden gang.

 • sonja zattlander
  december 18, 2016

  gerne vinde:)

 • Astrid
  december 18, 2016

  Jeg vil bruge clutchen, når jeg er ude med veninderne eller til arrangementer og hovedtelefonerne, når ungerne larmer for meget :-)

 • Stig Sjøberg
  december 18, 2016

  Jeg ville bare gå rundt og se smart ud!

 • Heidi Kauffmann
  december 18, 2016

  Juhu! Rigtig glædelig jul ;-)

 • Cornelia Glad
  december 18, 2016

  Jeg vil bruge cluthen til at være stilfuld samtidig med at den holder min lidt svage telefon fuldt opladet og klar hele tiden. Høretelefonerne ville jeg bruge til at se endnu mere stilfuld ud!

 • Gitte Glibstrup
  december 18, 2016

  I en travl hverdag er lækkert grej et must! Så jeg ville bruge det på job, på bar, på cyklen – og mens ungerne træner fodbold til podcast i ørerne

 • Lis
  december 18, 2016

  Sennheiserne til mine lydbøger og tasken, når som helst jeg får chancen

 • Marlene Høj
  december 18, 2016

  Jeg vil bruge dem hver dag og hele tiden. I nogle perioder bliver jeg Netflix-afhængig og så er det rart med ekstra power og høretelefoner, så jeg kan tilluske mig 10 minutter her og 10 minutter der. Det er jeg nødt til som mor til tre børn :)
  Glædelig 4. søndag i advent

 • Maria Ørum
  december 18, 2016

  Jeg vil bruge dem især når jeg er ude på mine daglige gåture,det kunne være så rart med noget god lyd i ørene og noget lækkert over skulderen :)

 • Dorte Daugaard
  december 18, 2016

  Jeg vil bruge begge dele i min barsel, når jeg skal på farten med baby, lydbøger og en tlf, der løber hurtigt tør for strøm :)

 • sara rasmussen
  december 18, 2016

  Jeg vil bruge begge dele til hverdag, når man er på farten :) Glædelig jul

 • Marie
  december 18, 2016

  Jeg ville bruge høretelefonerne til god musik. Og tasken ville jeg have med på pokemon jagt, til proviant og extra strøm.

 • Trine Boje Mortensen
  december 18, 2016

  Tasken vil gøre sig godt på mine forretningsrejser, hvorimod hovedtelefonerne nok ville være luksus i hverdagen.

 • Mette M
  december 18, 2016

  jeg har lige fået nyt job, som betyder mange rejser og der ville både clutch og høretelefoner være så kærkomment! Fingers crossed!

 • Kathrine
  december 18, 2016

  Sidder på storrumskontor og savner virkelig muligheden for at lukke af.
  Tasken har stået på min ønskeseddel igennem flere år nu, men desværre uden held.

 • Line
  december 18, 2016

  Dem skal jeg bruge på 1) se godt ud i gråvejr, 2) score en (lækker) nørd, 3) høre god musik i toget på tværs af landet. Yey!

 • Zarah M
  december 18, 2016

  Grøn clutch vil jeg flashe til enhver julelejlighed og ingen fare for at møde en anden med samme taske – dobbelt lækkert !
  & høretelefoner må klart være en tiltrængt opgradering ift mine iPhones øredimmere

 • Aviaja Borup Lynggaard
  december 18, 2016

  Vil være perfekt at høre podcast med Sennheiser og tasken vil gøre sig så godt til at lade iPad’en op, så den er klar til at vise Hopspots app’en frem til skolebørn og børnehavebørn.

 • Tanja J.
  december 18, 2016

  Jeg ville bruge det, når jeg trænger til fred fra naboerne og byggelarmen og bare hygge mig i selskab med noget god musik :-)

 • Kaye Borg-Jørgensen
  december 18, 2016

  Jeg vil bruge tasken hver dag. Forhåbentligt vil det så blive meget nemmere at lokalisere mine ting når jeg skal bruge dem. Hovedtelefonerne ville jeg bruge når jeg kører ml kunder og arbejder. . Fx til lydbøger el podcasts. Rigtig god jul.

 • Pernille
  december 18, 2016

  Det er perfekt til organisering, når man er på farten. Samtidig kan man få lidt skøn musik i fantastisk kvalitet. D

 • Kiss
  december 18, 2016

  Kunne helt sikker godt bruge en ny lækker og meget anvendelig taske og nogle super flotte hovedtelefoner

 • Annette Buck
  december 18, 2016

  Valfarter dagligt mellem 3 forskellige kontorlocations, så tasken ville være min nye bedste ven, som både ville hjælpe mig med altid at have en opladet telefon og samtidig holde styr på alle de løse dele en elektronistas dametaske rummer. Hørebøfferne, ville jeg forære til mit gudbarn, som skal begynde og læse til januar og dermed bruge en del tid på transport, så er god lyd til turen et must.

 • G.N.
  december 18, 2016

  Santa baby Put the clutch here under the tree …for me

 • Kristin Solveig
  december 19, 2016

  Grønt er skønt !! <3 ja tak til dette kombo !

 • Asta Møller
  december 19, 2016

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg synes det er så fedt, at der endelig er lavet en taske hvor der er tænkt på alt man har brug for. Til daglig tager jeg bussen mellem uddannelse og hjem og bruger derfor nogle timer på transport. Det kræver et par gode høretelefoner og en taske man kan have det vigtigste i – som buskort og penge. Sidst på dagen kan det dog være svært at have strøm nok til hjemturen så der ville det være lækkert med en clutch med powerbank. Denne taske har stået på min ønskeliste de sidste par år uden held, så ville være rigtig fedt at vinde den.

 • Louise Søgaard
  december 19, 2016

  Håbløs mor søger teknologisk make-over.
  Jeg aner ikke, hvordan jeg skal bruge de der ørebøffer eller den alt for lækre Clutch til, men jeg ved, at jeg ville se hamrende smart ud, mens jeg gør det. Jeg er en kvinde på 43, som ikke er helt lige så teknologiforskrækket som min egen mor, men heller ikke tosset med gadgets som mine teenagebørn. Hvis de tænker om mig, hvad jeg tænker om min mor, så har jeg virkelig brug for en teknologisk make-over.
  Alt det andet går det meget godt med. Jeg har et fedt job i et mediehus, jeg barberer mine ben hver dag, går i høje hæle og make-up på job, jeg hverken prutter eller bøvser i andres påhør og jeg tisser aldrig under svømmehallens brusere. Men når det kommer til at følge den teknologiske udvikling, så er det bare noget, jeg lader som om, jeg har styr på. I virkeligheden skal jeg altid spørge mine børn, hvordan jeg finder appletv eller skruer ned for lyset på mobilen.
  Altså har jeg brug for seriøs hjælp til at blive teknologisk tjekket.
  Hvis jeg skulle være så heldig at modtage en make-over, lover jeg til gengæld at bede mine sindsygt tjekkede teenagebørn om at lade sig forevige med de nye accessories på deres profiler. De har flere følgere, end jeg har billeder af nuttede killinger, og det er altså mange.

 • Dorthe Bille
  december 19, 2016

  Hovedtelefonerne skal bruges til og fra arbejde, når jeg træner, når jeg gør rent…Jeg giver ikke slip på dem :-) Clutchen er så mega fed – den skal bruges til både slidte jeans og den fineste festkjole

 • Stine Rasmussen
  december 19, 2016

  Vanvittig lækker taske, som vil blive min nye “til alt” taske, den vil både blive brugt til arbejde, shoppeturen og når jeg skal til fest, den har den helt rigtige størrelse og den er jo top smart – og så er velour udgaven bare skøn:)
  Høretelefonerne, vil jeg elske at bruge til at høre musik, podcasts eller lydbøger, når jeg dimser rundt eller slapper af på sofaen…
  Rigtig glædelig jul :)

 • LIne
  december 19, 2016

  Jeg vil høre musik i lækker kvalitet om morgenen, før resten af huset står op – og fortsætte ud af døren med podcast i ørerne på mine lange pendlerture. Med clutchen bliver jeg bare lidt mere stilet både til hverdag og fest :)

 • Anette Ninon
  december 19, 2016

  Det er min drømmetaske og hovedtelefoner er mit Drømmeønske.

 • Ditte Cohn
  december 19, 2016

  I’m going Green og den der Clutch må bare blive min.
  Den vil hænge på mig til hverdag og fest, med mobilen som inviteret gæst.
  Og med musik i ørerne og så er man godt hørende – og kørende :-)

  Glædelig jul til Elektronista Teamet og tillykke med Webshoppen!

  Kh. Ditte

 • Berit Jørgensen
  december 19, 2016

  Jeg vil bruge den lækre Elektronista Clutch til både hverdag og fest, det vil være dejligt at kunne peppe det hele lidt op både en grå mandag eller en festlig lørdag og grøn er min yndlingsfarve!!! Dernæst savner jeg seriøst nogen lækre høretlf. på min vej bl.a. til og fra arbejde :-)

 • Katrine K
  december 19, 2016

  Jeg elsker grøn og denne udgave af clutchen er bare så smuk :-)
  Jeg pendler hver dag til og fra arbejde og oplever indimellem at løbe tør for strøm – det ville ikke ske hvis jeg havde det hele med i denne smukke clutch :-) deruover er den da genial at have med til møder og på rejser…
  Hovedtelefonerne skal selvfølgelig bruges til musik og lydbøger – og lyd til streaming på mine mange ture frem og tilbage fra arbejdet og når jeg er ude at rejse :-)

 • Franziska van Kordenoordt
  december 19, 2016

  lækkerier!

 • Line
  december 19, 2016

  Når jeg cykler ud på mit studie eller skal til forskellige konferencer med mit arbejde, skal alle mine elektroniske devices være i clutchen. Og når jeg cykler til og fra, skal jeg høre musik eller kan jeg ikke cykle. Og når jeg skal transkriberer materialet til speciale, så det er vigtigt at lyden er god, endvidere at have musik i ørene når man skriver på læsesalen.

 • Sarah
  december 19, 2016

  Jeg vil bruge dem til at høre meditationsmusik på, så jeg kan lukke resten af verden ude og være i et med mig selv :)

 • Julie Sophie von Linstow
  december 19, 2016

  Ooj det er et fedt moderigtigt sæt, Og er helt vild med at clutchen findes i andet end læder❤️ Denne adventsgave kan man da ikke andet en elske og sætter da lidt farve på januar der ellers er så kedelig!!!

 • Tilde D
  december 19, 2016

  Vil bruge hovedtelefonerne når jeg går lange ture. Er vildt med at gå langt og helst med musik i ørerne. Den super flotte taske må meget gerne komme med på gåtur, så jeg lige bliver lidt mere tjekket på min tur;-)

 • Caroline Stadsbjerg
  december 19, 2016

  Jeg vil bruge dem til min pendlen mellem arbejde, hjem og familie. Det er mange timer, der bliver brugt til musik og podcasts, og derfor er god lyd selvfølgelig vigtigt!

 • Vibeke JP
  december 20, 2016

  Hovedtelefonerne kunne blive min bedste ven, når jeg trænger til ro fra omverdenen og bare har brug for at lukke mig lidt inde og høre mindfulness-meditationer. Clutch’en er super fin og virkelig praktisk med batteri! Praktisk OG fin er ikke altid en let kombination, men det lever både hovedtelefoner og clutch op til. Skønt! :)

 • Teresa
  december 20, 2016

  I think I just fell in love with that velvet clutch! Så jeg vil brug den overalt! Og de flotte Sennheiser hovedtelefoner vil klæde mig mens jeg suser rundt i byen

 • Camilla Hovej
  december 20, 2016

  Clutch’en vil allerede komme i brug nytårsaften og så er der en del større fest i 2017, så der ville den skulle luftes hver gang og hovedtelefonerne ville blive brugt hver dag til fra arbejde i toget – så kan jeg lukke verden lidt ude ;)

  Glædelig jul :)

 • Pia Stadsbjerg
  december 20, 2016

  Jeg mediterer hver dag med hovedtelefoner, da det giver den absolut fedeste oplevelse. Der er en løs forbindelse i dem jeg har nu, så enten mediterer jeghelt uden, med et mindre godt resultat eller jeg sidder og holder fast på ledningen, så de virker ind imellem med et ekstremt dårligt resultat. Jeg ønsker mig vildt et nyt sæt, for igen at få den fede oplevelse af en god meditation!!!

 • Emilie
  december 20, 2016

  Det er godt nok en ultra fin taske! Mit headset er selv lige bukket under, så det ville da også være helt perfekt at vinde – tak for at give os muligheden :-)

 • Karsten Andersen
  december 20, 2016

  Jeg vil ikke selv bruge gaverne, men forære dem til min kone; som sikkert vil blive meget glade for dem.

 • Maja Flint Dressler
  december 20, 2016

  Jeg har fået job i København, så jeg pendler langt hver dag. Det ville være så lækkert at kunne høre musik igennem et mega lækkert headset! Især mangler jeg bedre lyd end det mit lille Apple headset kan klare..

 • Camilla A
  december 20, 2016

  Hold op, en fantastisk præmie! :-)

 • Sidsel Ibsen
  december 20, 2016

  Hvor fedt! :)

 • Maria H
  december 20, 2016

  Glædelig jul Elektronista og godt nytår! :)

  Jeg ville bruge clutchen, til mine penge, mobil og småting, så jeg ikke skal slæbe den store taske rundt. Mine venner driller mig nemlig, når jeg kommer med min store taske, hvor jeg har ALT i :D

  Og hovedtelefonerne ville jeg elske og passe i mange mange år <3 De ser så lækre ud, at jeg nok aldrig ville få dem op på ørerne, fordi jeg bare ville sidde og stirre på dem :D Ej jeg ville selvfølgelig bruge dem hverdag! Min radio i bilen er i stykker, så jeg ville bruge dem så jeg kunne høre musik fra mobilen, når jeg kører :)

  God jul til jer :)

 • John Réndboe
  december 20, 2016

  En fed julegave til min kæreste, så får da endelig en fed musikoplevelse med fysisk æstetik!

 • Trine B
  december 21, 2016

  Jeg vil bruge høretelefonerne til at høre min nye playliste med. Tasken vil jeg bruge til endelig at have mere feminin løsning. Lige nu går jeg mest med rygsæk :)

 • Charlotte
  december 21, 2016

  Vil bruge dem når jeg er ude og gå tur :)

 • Line Jakobsen
  december 21, 2016

  Jeg hører altid musik når jeg tager toget og bussen i skole.. så de ville blive brugt hver dag under min rejse :-)

 • Mille Andersen
  december 21, 2016

  Jeg skal høre musik, lydbøger og meditationer hjemme og bruge tasken til arbejde og festlige lejligheder. Tasken er så flot og jeg er vild med velour modellen. Det noget kønnere end den praktiske løsning jeg går med nu.

 • Line
  december 21, 2016

  Jeg er typen (forhåbentligt som mange andre, satser jeg i hvert fald på), der altid, altid, altid formår at glemme min oplader og smide dem væk. Trods utallige forsøg på at have én derhjemme, én ved min kæreste, én i tasken og én ved min familie går det altid galt, og jeg er kronisk i strømmangel, således at jeg ikke kan finde vej, tage bussen med online klippekort eller andre ting. Derfor ville clutchen simpelthen være verdens bedste julegave – til mig selv såvel som mine kære, der er ret træt af ikke at kunne komme i kontakt med mig.

  De lækre høretelefoner skulle være en gave til min elskede kæreste :)

 • Ida
  december 21, 2016

  Hvor er de fede!!

 • Ida
  december 21, 2016

  Hvor er de fede!!
  Jeg vil bruge dem på vej til og fra arbejde og på arbejdet, for at holde alle lyde ude

 • Finn Nielsen
  december 23, 2016

  Clutch’en vil jeg bruge til de forskellige ting jeg medtager hver dag til mit job. Sennheiser-hovedtelefonerne vil jeg bruge til at lytte til afslappende musik hjemme og i pauserne. Hvad skal man ellers bruge dem til, havde jeg næsten sagt højt!

 • Eva Sørensen
  december 23, 2016

  Clutchen vil jo fluks blive mit mest fancy accessori, mit fineste og bedste pynt, hver gang jeg skal ud og luftes ( Og det skal jeg så mere!). Headsettet vil blive brugt allevegne til at høre yndlingsmusikken, jeg har aldrig ejet et sæt, men ofte savnet det!

 • Camilla Larsen Schmidt
  december 23, 2016

  Clutchen skal da bruges nytårsaften. Og Sennheisserne vil nok være velegnede til at ignorere børnene med nytårsdag.
  God jul.

 • Annie Dalskinn
  december 23, 2016

  Tasken vil blive brugt dagligt og da jeg hele tiden er på farten, vil jeg kunne have alting med mig og stadig vide hvor hvert ting befinder sig. Headsettet vil blive brugt til at lytte til lydbøger.

 • Sanne Kjær
  december 23, 2016

  Uh, tasken har jeg ønsket mig længe, men det er som om at mine kære ikke mener at den er nødvendig! Men den skal helt sikkert erstatte min nuværende klodsede dametaske med løse ledninger, powerbanks, vådservietter, tommestok osv. osv.

  De lækre headphones skal bo ved vores elektroniske klaver så alle kan spille når lysten byder sig :)

 • Tessa
  december 23, 2016

  Luksus og et velorganiseret taskeliv. Hvad mere kan man ønske sig? Både til hverdag (de lange arbejdsdage i toget) og fest. Lækker gave!

 • Karin Olsen
  december 23, 2016

  Jeg vil bruge gevinsten som en gave til min mor. Hun vil have god gavn af den når hun rejser ned toget fra Aalborg til Kbh for at besøge mig

 • Pia Hansen
  december 23, 2016

  det vil være skønt at kunne gå rundt hjemme og høre musik uden at forstyrre alle andre, jeg står meget tidligt op imens de andre sover, og går også oftest meget senere i seng end de andre og jeg elsker Musik ( kan slet ikke leve ude ) tasken er også rigtig flot den skal så meget vises frem til tøserne når vi skal ud sammen <3

  glædelig jul

 • Lene veldt
  december 23, 2016

  Jeg bruger en del apps, fx Smule, som kræver gode headphones samtidig med at jeg i mit arbejde er på farten…Så lækker gave: funktionel, kvalitet og super smuk.

 • Julie kramme
  december 23, 2016

  Jeg ville bruge begge dele hver gang jeg går ud af døren. Jeg har stort set altid et batteri med i tasken, så det ville være skønt med en taske hvor der er indbygget batteri.

 • Caroline Pedersen
  december 23, 2016

  Jeg har lige købt den for nice grønne velour jakke, så den clutch vil være det perfekte match. Og høretelefonerne – de vil være perfekte i min nært forekommende barsel.

 • Rene S
  december 23, 2016

  Jeg skal høre masser af god musik til og fra arbejde, på arbejde og hjemme, ja overalt – og så skal kæresten forkæles med den smukke clutch. Glædelig jul til Christiane….

 • Philip osbsk
  december 23, 2016

  Mangler lige en super pakke under træet.

 • Mette C.
  december 23, 2016

  Den fine clutch skulle erstatte min efterhånden udtjente rygsæk. Og headsettet ville jeg give til min søn, der løber meget og gerne vil have musik i ørene imens.

 • Erik B. Jørgensen
  december 23, 2016

  Hvis jeg vandt, vil jeg forkælde min kæreste. Men bedre lyd og vigtigst en fed taske, så hun kan havde sine ting, mens det ser godt ud. God jul til alle.

 • Mette M
  december 23, 2016

  Til at gå ind i mit eget lille luksusunivers i en hverdag, der ellers er fyldt med havregrød, flyverdragter, snotkys og hvad der ellers følger med livet som travl børnefamilie

 • Lise Elgård Rasmussen
  december 23, 2016

  Jeg mangler en smuk clutch, så jeg har noget at slå tyven i hovedet med (på en stilig og ladylike måde), når han prøver at stjæle mine lækre headphones. Og så passer grøn perfekt til min havestil. Glædelig jul, Elektronista and Friends

 • Mette Laier Henriksen
  december 23, 2016

  Åh, med det sæt er man sikret det lækreste look og den lækreste lyd – jeg ville bruge det hver dag!

 • simon juul
  december 23, 2016

  Dem vil jeg da give til min søde kone , sikker på at hun nok skal finde noget at bruge det til!

 • Tanja B
  december 23, 2016

  Det ville være et dejligt sæt, når man er på farten; fed opbevaring og lækker lyd – what’s not to like? :)

 • Charlotte
  december 23, 2016

  Den smukke clutch vil jeg bruge som hverdagsopgradering og lækkerhed, med høretelefonerne ville jeg få hørt mere musik og podcasts ❤️
  Glædelig jul!

 • Sini Pesonen
  december 23, 2016

  De to lækkerier ville være perfekte til mine arbejdsrejser. Clutchen kunne beholde al den elektronik man har brug for, for at kunne gøre sit arbejde, og den ville også være classy nok til at komme med til middagen om aften. Og høretelefonerne ville give den perfekte flugt under flyrejsen eller mellem møderne.

 • Louise
  december 23, 2016

  Kittet kan klart spice min dag på jobbet op, så den bliver fyldt med god musik og lækkerness! Det kan der en gang i mellem godt være for lidt af….tænk, måske ville jeg endda krybe i et par stiletter for at fuldende looket. Bum for en fest:)

 • Chanette Hansen
  december 23, 2016

  Ville være perfekt til hverdagen med en opgradering. Det vil være som at blive forkælet på farten hver dag, så jeg aldrig løber tør for strøm og altid kan nyde god lyd til mine yndlingspodcasts :-)

 • Dorte Overgaard
  december 23, 2016

  Den clutch er bare for lækker – den skriger på at komme hjem til mor (altså mig :-))

 • Miatilda Andersen
  december 23, 2016

  Jeg passer både fuldtidsjob, studie og er mor. Clutch og høretelefoner ville være den store opgradering i forhold til lyd.
  Miatilda A

 • jeannette rathcke
  december 23, 2016

  dem vil jeg blive super glad for god jul

 • Dorte
  december 23, 2016

  Fantastisk kombination af 2*lækkert tilbehør, 2*flot design og 2*høj anvendelighed. God jul

 • Anja Bourup
  december 23, 2016

  Det er tid til en ny taske! Min forrige knaldrøde taske måtte lade livet, da jeg havde mistet to jobs. Nu er det tid til at starte forfra, og håbets farve er grøn

 • Mai
  december 23, 2016

  Mere tid til at nyde og være high – tech – tjekket!

  Musik på vej på arbejde , podcasts på arbejde og musik igen når jeg står i kø – mens jeg ser cool ud og føler mig med på beatet.

  High tech clutchen skal med til koncerter, på rejser, til fester og på arbejde. Den skal blive min bedste ven der altid har tænkt lidt længere frem når jeg har for travlt.

 • Louise O
  december 23, 2016

  Jeg vil bruge sættet når jeg går tur. I forvejen går jeg lange ture, men det kunne sikkert få mig til at gå længere hvis jeg havde lyden af mine yndlings kunstnere i ørerne.

 • Line Cecilie Barfod
  december 23, 2016

  Jeg kæmper evigt med at balancere min indre/ydre nørd med min æstetiker. Nørden vinder lige nu til daglig, selvom jeg har bejler til begge med mine indkøb dette år, i en skarpt prioriteret rækkefølge. Det næste på
  Min liste er faktisk netop at jeg pt må gå på kompromi og have ledninger stikkende ud alle steder, da jeg ikke vil undvære min lydbog på farten og telefonens batteri altid lader til at mangle juice. Jeg ligner en omvandrende cyborg til tider – ikke æstetisk.

  Som sagt er jeg ved langsomt at bejle til begge sider med fremtidige indkøb. Julegaven til mig fra mig selv/fra kæresten blev Bellabeat urban (tak Black friday) som jeg pt er ved at splitteste mod Jawbone up. Bellabeat er klart et valg som er i balance med begge sider, selvom man må undvære nogle funktioner men det er en snak for en anden dag.

  Det er ingen hemmelighed at jeg har sukket efter den her clutch længe – den er indbegrebet af balance mellem
  Nørden og æstetikeren og velvet er tilmed lige mig! Farven her ville jeg ønske jeg kunne købe, er rødhåret så den vil bare være perfekt!

  Høretelefonerne sammen med – de er virkelig prikken over i’et. Dem jeg har som er trådløse (for jeg har faktisk nogen da jeg af praktiske årsager måtte sande jeg ikke kunne gøre rent i længden med en telefon stoppet ned i bh’en for at lytte til podcasts og lydbøger imens) er overhovedet ikke feminine eller kan foldes, så de bliver hjemme til fordel for standard Ear budds når jeg er på farten, men så er der den ledning (som altid krøller). Fordi jeg har nogle der virker hjemme og løser er problem (dog ikke hele problemet) er nogle høretelefoner der virkelig vil gøre mig glad også nedprioriteret …. (næste opsparringsmål er pt faktisk en taske) – så det at vinde nogle der er lige i øjet ville være absolut vidunderligt.

  Tak for en fed konkurrence, du har jeg vidst også opbrugt min skrift kvote :P

  • Line Cecilie Barfod
   december 23, 2016

   Ekstra kommentar på min egen kommentar – Øv kan se høretelefonerne ikke er trådløse – det ville ellers være at foretrække som kan ses på mine lange ramt ovenover – Som det er med næsten alt gear må man balancere sine behov. Det er stadigvæk er flot design, og de ville erstatte de efterhånden slidte Ear budds jeg render rundt med til hverdag.

 • Tina Iversen
  december 23, 2016

  Jeg vil bruge clutch som mødeværktøjet fremover og når jeg skal slappe af i tog eller på løbeture, så er hovedtelefoner det eneste rigtig – de sidder hvor de skal. Fantastisk gave

 • Cecilie
  december 23, 2016

  Den er jo såååå flot, den Elektronista Clutch i velour! Jeg ville bruge den hver eneste dag, da den har en perfekt størrelse til en hverdagstaske – hvor man kan holde styr på sine ting oveni købet, og aldrig løbe tør for strøm Den taske er genial og jeg har ligget nr 1 på min ønskeliste længe, men jeg har desværre bare ikke helt økonomien til at købe den selv.

  Og som studerende vil Sennheiser høretelefonerne være perfekte på læsesalen eller måske en cafe(!) til at lukke al støj ude under læsningen og kun sende lækker musik i mine ører ☺️

 • Cecilie
  december 23, 2016

  *den har ligget nr 1

 • Marianne Andersen
  december 23, 2016

  Jeg vil da bruge clutchen til både hverdag og fest. Velour kan altid gøre en grå mandag bedre. Og et par hovedtelefoner vil falde på et tørt sted da de gamle er ved at være slidt op.

 • Helle
  december 23, 2016

  Jeg ville bruge hovedtelefonerne i toget, så jeg kan arbejde, tale i telefon og holde verden ude. Tasken ville jeg bruge i stedet for min lidt for gamle rygsæk. Sættet ville i det hele taget opdatere mit look gevaldigt!

 • Maya
  december 23, 2016

  Jeg er altid på farten og lever med et værre rod af ledninger og adaptorer. Trænger til styr på sagerne. Og ro fra omgivelserne med de hørebøffer

 • Pernille
  december 23, 2016

  Jeg vil elske at pakke mine sager i en taske hvor der er tænkt over hver funktion. Jeg går i øjeblikket rundt med en rodebutik og kan aldrig finde noget. Og så vil høretelefonerne være en velkommen opgradering til de stunder der bare er mellem mig og Netflix.

 • Malene R
  december 23, 2016

  Jeg ville bruge dem når jeg er på farten. Hovedtelefonerne skulle bruges til at høre musik og podcasts i bussen, og clutchen skulle bruges til opbevaring.

 • Thea Clausen
  december 23, 2016

  Uhh den er svær. Den smukke clutch og høretelefoner vil blive en del et strajf af luksus i min hverdags accessorie. Har en travl hverdag, med 2 jobs hvor jeg arbejder med digital dannelse for børn og unge.
  Rigtig god jul alle sammen og alle ønskes et held og lykke i konkurrencen

 • Birna Lambaa
  december 23, 2016

  Jeg pendler hver dag til og fra arbejde og er 100% sikker på, at jeg ville bruge disse lækre sager til at lette transporten enormt + at de jo kan bruges hver dag, både hjemme og ude og er både funktionelle og fantastisk smukke!!❤️

 • Anne-Marie Andersen
  december 23, 2016

  Jeg ville da bruge det fede sæt hver eneste dag, uanset om jeg er hjemme eller ude❤️

 • Reza Ismaili
  december 23, 2016

  Jeg vil gerne bruge Hovedtelefonerne på vej til arbejde hverdag og forærer clutchen til min hustru som hun kan bruge når vi skal til fest. :)

 • Line Borring
  december 23, 2016

  Hver eneste dag når jeg cykler til og fra arbejde podcaster jeg alle de gode udsendelser fra 24/7, Third Ear og DR og savner virkelig at kunne slippe for den susen der er i mine nuværende høretelefoner. En smuk clutch mangler jeg altid.

 • Linda
  december 23, 2016

  Har lige været afsted hjemmefra i et par dage. Vi snakkede flere gange om, hvor smart det ville være at have sådan en taske. Og høretelefonerne er jo fantastiske.

 • Camilla TW
  december 23, 2016

  Jeg har de seneste 2 mdr gået på arbejde og dem jeg har falder ofte ud. Min motivation er bare større når jeg hører radio el musik. Bare det kan ALT larm ude. Sådan i al mindelighed

 • Margit larsen
  december 23, 2016

  Har lige sprunget achillessenen og er groundet i kørestol hos min datter i 8 uger.hunhar 2 små børn . Vil bruge tasken til nødvendige ting jeg kan hænge på kørestolen. Og høretelefonen så jeg forstyrrer mindst muligt.

 • Anne
  december 23, 2016

  Fantastik smuk taske og hørebøffer, som ville blive mine nye bedste venner i mit nye job som digital leder! Please, Santa Christiane! :)

 • Charlotte Christensen
  december 23, 2016

  Lækker, lækker taske, som jeg “desværre” ville blive nødt til at købe ny jakke for at matche bedst muligt.
  Grøn har sneget sig ind på mig som yndlingsfarve de seneste par måneder – og nu trumfer I med en limited edition.
  Jeg vil bruge den på jobbet, hvor jeg som freelancer ofte er på farten og har brug for at arbejde på min tablet i alle situationer – tog, bus, caféer og andre pitstop – hvor der ofte ikke er mulighed for at oplade min tablet.

  For at lukke lyde ude på mine arbejds-pitstops vil det være smart med et lækkert headset – hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før. Nu kan jeg nærmest ikke tænke på andet :D

 • Charlotte Nørgaard Jensen
  december 23, 2016

  Jeg pendler hver dag på job, så begge dele ville blive tro følgesvende på togturen. Tasken retter op på et hvert kedeligt outfit, men er noget federe end almindelige dame-tasker der intet kan.
  Krydsede fingre for en ekstra julegave til mig!

 • Maja Lund Pontoppidan
  december 23, 2016

  Jeg vil iklæde mig den grønnetaske som vil stå fantastisk til mine grønne øjne, og så vil jeg tage høretelefonerne på begive mig ud i verden og høre min favorit musik som de andre i familien ikke gider at høre

 • Ulla Hakansson
  december 23, 2016

  Jeg ville bruge den på vej til og fra arbejde – og fun
  til fun – og arbejde – og sød musik i mine ører !
  Glædelig jul til alle, og tak for en meget inspirerende nyhedbrev
  Ulla

 • Anette
  december 23, 2016

  clutch´en vil jeg bruge til at organisere mine ting i ♥ orden i smukt design ♥♥♥
  Og høretelefonerne er super smukke og vil give mange transporttimer ekstra kvalitet og liv ♥♥♥
  Glædelig jul ♥♥♥

 • Louise fb
  december 23, 2016

  Clutchen og hørebøfferne vil være et kæmpehit i januar, når jeg skal igennem endnu en opslidende medicinsk behandling på Rigshospitalet. Derudover så er velourudgaven af clutchen bare for lækker og vil glæde mig til at drøne gennem elskede Kbh med den over skulderen og skøn musik i øregangene fra de lækre hørebøffer Rigtig glædelig jul!

 • Alita S.
  december 23, 2016

  Super lækre gaver..
  Ville elske at have hørebøfferne på, når jeg går tur med vores nye hvalp.
  Tasken er cool og fin på samme tid, mangler altid strøm på elektronikken når jeg er ude .

 • Jette Nørgaard
  december 23, 2016

  Jeg vil bruge det hver dag. Sidde og læse med på jeres super fede side. Elsker at få god input og fede ideer fra jer;) Glædelig jul

 • Katja
  december 23, 2016

  Med sådan et lækkert sæt ville jeg gøre HVERdag til en fest!!!

 • Karina
  december 23, 2016

  Hold da op…. Super lækkert!

 • Amanda
  december 23, 2016

  All I want for Christmas is….

  Det siges, at håbet er lysegrønt, men i disse dage må jeg sige, at mit håb bliver mere og mere juletræsgrønt :)

  Clutchen kan jo bruges til det hele, og jeg vil derfor tage mig kærligt af den og vise den verden, som den er; både til hverdag og til fest.

  Hovedtelefonerne vil uden tvivl blive brugt til min ugentlige og uundværlig dosis elektronista podcast samt bingewatching af nye som gamle serier.

  Rigtig god jul til jer alle, på den anden side af skærmen❣

 • Jannie Sørensen
  december 23, 2016

  Jeg vil bruge høretelefonerne til at lytte til podcasts, og høre dejlig musik til og fra alle de mange ting man skal nå når man er blevet pensionist – rigtig meget glædelig Jul.

 • Kathrine Predstrup
  december 23, 2016

  Jeg vil bruge tasken både til arbejde og fest. Når jeg er på job i enten Stockholm eller Oslo vil det være superfedt med ekstra batteri. Headsettet vil jeg bruge til Skype, musik og P1eller Radio 24/7. Fantastisk flot adventsgave

 • Aline T.
  december 23, 2016

  I’d love to win :-)

 • Linda J
  december 23, 2016

  Jeg vil bruge clutchen hver dag og det samme med høretelefonerne, sådan at jeg selv kan vælge musikken på jobbet. Glædelig jul.

 • Helene Li
  december 24, 2016

  Jeg ville bruge clutchen hver dag på arbejdet og ud på middag og aldrig løbe tør for strøm. Oveni ville jeg aldrig få det sædvanlige rod i tasken, som så ofte sker. Høretelefonerne ville skåne mig fra alt støj når jeg tager metroen til og fra arbejdet og arrangementer. Det ville være så fedt at vinde!
  Glædelig jul! <3

 • Tina KH
  december 24, 2016

  God aften,

  sikke en dejlig gave der er på højkant:-)
  Høretelefonerne vil jeg især bruge til at lytte til en masse lydbøger, som min datter har skaffet til mig idet jeg blev overfaldet af en psykisk syg på mit arbejde og i dag er meget sengeliggende.
  Tasken vil jeg bruge til mit outfit som er farverigt, så der passer den jo flot ind:-)

  Jeg vil ønske en glædelig jul, juledage og et spændende 2017:-)

 • Irene Johansen
  december 24, 2016

  I et liv på farten, hvor lyden leveres af en ternet rædsel fra netto, og tasken indhold ligger løst i lommen, fordi jeg ikke er “feminin nok”. Kunne det være lækkert med lidt hjælp på den front. Så kan lillesøster være evigt jaloux på min fede taske, og storesøster kaste lange blikke efter min hvide vellyd❤

 • Dorte Oddershede
  december 24, 2016

  Fantastisk julegave som ville bringe meget lykke Glædelig Jul til alle ✨

 • Anna Ofelia
  december 24, 2016

  Høretelefonerne vil blive brugt til at lytte til massere af spændende podcasts i hverdagen – når jeg sidder i offentlig transport, når jeg gør rent i hjemmet, når jeg laver mad etc. Jeg har meget små ører og Apples høretelefoner giver mig ondt i ørerne, så jeg ville blive så glad for sådan et par! Clutchen ville følge mig overalt og blive min nye hverdagstaske, da den anden lige er gået i stykker.. Har længe ledt efter en med en masse rum, så jeg kan holde lidt orden i sagerne ✨ Glædelig jul!

 • Tit S
  december 24, 2016

  Så er det endelig jul! Der er gaver til alle børnene. Men hvad med de voksne, og hvad med MIG? Nix – det er afskaffet for mange mange år siden. Og heldigvis for det…. Altså lige indtil ønskerne presser sig på og ind i mailboxen…. Jeg krydser fingre for at vinde denne smukke og funktionelle gave -den lækre clutch, som vil blive brugt til at holde styr på de vigtige ting der ellers plejer at forputte sig i håndtaskers mørke. Og de gode hovedtelefoner vil blive brugt til masser af god musik, podgasts og at holde stilhed af og til. GLÆDELIG JUL :)

 • Charlotte Grønning
  december 24, 2016

  Smuk – smuk clutch der vil stå fantastisk godt til mig outfit og hvor jeg kan have alle mine uundværlige devises med. Hovedtelefonerne vil være med til at holde usikker inde og støjen ude. En fantastik mulighed for at få en unik gave.

 • Rikke Neipart
  december 25, 2016

  Jeg vil gerne bruge dem på farten når jeg skal på arbejde hverdag :) <3

 • Anette
  december 25, 2016

  Dejlig julegave :-)
  Glædelig jul til alle

 • Maja Petersen
  december 25, 2016

  Jeg sidder og læser alle de kommentarerne og tænker at I er kommet på årets sværeste opgave. Jeg kan umuligt overgå alle disse kreative, seje og passionerede kvinder, men blot håbe at jeg er den heldige. Men uanset hvad, vil jeg bare sige, at jeg som teknoantropolog synes clutchen er helt vildt fantastisk og noget alle kvinder burde have. God jul Christiane og redaktion, og tak for at sætte sådan et lækkert smart produkt i verden!