Kære digitale dagbog

2 Min læsning

Af: Cille Bjerring Larsen

Ville du ønske, at du var lidt bedre til at huske hverdagens bedste minder? Med Heyday får du en gammeldags dagbog i ny og moderne indpakning.

Heyday-app

HeyDay er en app som lader dig samle hverdagens bedste øjeblikke i en smuk blanding af billeder, tekst og filtre så du husker de allerbedste situationer på en enkel måde som ikke kræver ret meget af dig

Grunden til at den gode gamle dagbog ikke har samme status som den engang havde er nok, at der ikke er den samme tid til at sætte sig ned og nedfælde tanker og oplevelser fra hverdagens gang. Nu er der nye digitale muligheder med Heyday som med sit enkle design og uden den store indsats får skabt smukke minder helt automatisk. App’en adskiller sig fra den traditionelle dagbog ved at fokusere mere på billeder end på tekst, dog stadig med muligheden for at tilføje noter.

heyday-app top

App’en opdeler dine billeder efter dage og områder og herefter har du selv muligheden for at arrangere dem og tilføje filtre så stemningen bliver præcis som da du oplevede den. Du kan også tilføje venner og noter til dine billeder så du ikke blot får en billeddagbog, men en samling af dine bedste minder så du aldrig glemmer, hvem, hvad og hvor, og hvordan dine bedste dage udspillede sig. Du har muligheden for at holde din dagbog for dig selv, men kan også dele dine minder med venner og familie.

App’en er virkelig flot i sin udformning og er nem og hurtig at bruge.
Den kan hentes gratis i App store og fås lige nu kun til iPhone.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

six + 11 =

No Comments Yet.