Knagerækken lader din telefon op

2 Min læsning

To spanske designere har designet en intelligent knagerække og har dermed løst et af hverdagens praktiske udfordringer – nemlig, hvor man gør af overtøj og nøgler – og smartphones, der trænger til opladning.

hanna knager 1

Engang imellem er det de små ting i hverdagen, som gør den store forskel.

”Tingen” behøver såmænd ikke i sig selv være high-tech, men hvis den kan give moderne elektroniske gadges en hånd, kan den hurtigt vise sig at være genial.

Tag nu denne nye modulopbyggede knagerække fra de to spanske designerbrødre Carrasco og Miguel Barcelo.

hanna knager 4

Den ligner umiddelbart en række helt almindelig knagerække med kroge til at hænge sit overtøj på. Men prøv at kigge lidt nærmere. Barcelo har nemlig indbygget både en diskret baggrundsbelysning og en række USB-stik i knagerækken, så den kan oplade mobiltelefoner og samtidig holde styr på overtøj, tasker og poser. Telefonerne lægges på den integrerede hylde bag krogene. Her kan man også lægge nøgler og andre småting, som man har for vane at smide alle mulige andre steder – og som man aldrig lige kan finde, når de skal bruges.

hanna knager 2

Barcelos Hanna knagerække er et fint eksempel på, at en simpel hverdags ting kan forædles, så den bliver meget mere nyttig.

Hanna skal kunne fås i flere størrelser og farver, som kan sættes sammen som Lego-klodser, hvis der er brug for flere knager på række.

Designerbrødrene i Barcelona har tegnet Hanna knagerækken for den kinesiske lysfabrikant Baozhao, der i øjeblikket gør klar til at sætte nyheden i produktion….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + 6 =

No Comments Yet.