Konkurrence: Vind en Lexibook børnetablet!

1 Min læsning

VINDEREN ER TRUKKET OG KONKURRENCEN ER SLUT!

Stjæler MiniNørden din tablet? Nu kan du vinde en helt særlig børnetablet til husets yngste. Konkurrencen er forbeholdt abonnenter af Elektronista Inbox Magasinet. Du kan skrive dig gratis på listen lige her. 

Lexibook 2

Lexibook Tablet Junior 2 er en spille-tablet udviklet specielt til børn. Den er robust med sin stød-absorberende ramme, som gør, at den et let at holde fast i og ikke så let tager skade som en voksentablet.

Tablet’en har en række præ-installerede spil, og med wifi er der adgang til mere end 19.000 apps for børn. Lexibook’en har desuden indbygget kamera og forælderkontrol.

Styresystemet er Android, og den kan sættes op med flere brugere, så Hans og Grethe har hver en “profil” med hver deres favoritspil osv.

SÅDAN VINDER DU!
Du kan vinde en Lexibook Tablet Junior 2, hvis du smider en kommentar herunder. Skriv et par linjer om, hvilken rolle dine smart-devices spiller for børnene i dit liv, og om hvordan de bruger dem. Så deltager du i lodtrækningen om den robuste, børnevenlige tablet.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight − 7 =

40 Comments
 • Kennet Sørensen
  januar 20, 2014

  Min datter, der lige er fyldt 2 år, spiller allerede flere spil på vores tablet. Når farmand sidder og læser nyheder bliver tablet’en ofte beslaglagt af hende for nu skal der spilles…
  Det er især Lego Duplo spillene der hitter, men også ramasjang og div puslespil er et hit. ;-)

 • Lotte R.
  januar 20, 2014

  “Min” iPad (i “-tegn, for jeg er faktisk i tvivl om, hvem der bruger den mest) er konstant i hænderne på min 6-årige. Og det er faktisk ok, så længe han bygger ting i Minecraft, slås med sin fætter i Clash of Clanes eller tager de første spæde skridt ind i matematikkens verden med diverse tal-spil. Så ja, vi har brug for en ekstra.

 • Reza Ismaili
  januar 20, 2014

  Jeg har lært min søn at bruge IPAD’en til at lære at stave forskellige danske ord samt det hjælper ham også med at udtale dem bedre. :)

 • Mette K.
  januar 20, 2014

  Mine tvillingdrenge på 3 år bruger flittigt vores IPad Mini (den eneste i huset) til alt fra at tage fotos af hinanden, lægge puslespil og lære bogstaver.
  De ved også hvordan de skal søge på dyrefilm på youtube – lærenemme poder :-)

 • Rie Ravnholdt Frederiksen
  januar 20, 2014

  Min store dreng har en iPad, men lillesøster på 2 år har fået stor interesse for den og hun for derfor ofte lov til at låne min mobil. Men den er jeg også noget øm overfor. Så kunne være fantastisk hvis hun fik sig egen at spille på- for vi må indse det er vejen frem for børnens fremtid

 • Kamille Parsgaard
  januar 20, 2014

  Elektronikkens verden er ikke til at fornægte. Den er fantastisk, givende og sjov! Jeg har selv en iPad mini, og jeg elsker den. Mine børn er allerede så meget med på tablet noderne at de kan fortælle mig hvad jeg skal gøre, for at komme der og der hen, og hvor jeg skal trykke på det og det spil… Vildt.
  Lexibooken vil stå sin test i vores hjem :)
  Kamille.

 • Kirsten
  januar 20, 2014

  Min niece, som får tabletten hvis jeg vinder, bruger primært iPad’en til at slappe af med i de sjældne øjeblikke hvor der ikke er andet der dur. Hun er så dygtig til at spille sine små spil på den og det er sjovt at se hvordan hun hele tiden bliver bedre og bedre.

 • Katrine K
  januar 20, 2014

  Min datter har en nintendo hun bruger ind imellem, sin egen stationære PC, som hun bruger til spil og at se TV ( via Olines Ø på DR) når hun gerne vil sidde sammen med far – og han sidder ved sin egen og så har vi en Samsung tablet og mobiltelefoner som hun også, når hun får lov sidder og spiller eller ser film på :-) – så hun ville elske at have sin egen tablet, specielt også til at de kan spille eller se film på sammen (hende og veninderne) :-)

 • Pia Hansen
  januar 20, 2014

  Tvillingerne på 5 og Benjamin på 8 deler konstant vores tablet for at spille div spil og ser film, så det er ikke meget tid jeg kan have den for mig selv, selv når vi er ude at køre er den med så de har noget at lave i bilen for ikke at kede sig, som reglen er de gode til at dele med indimellem er der også rama skrig fordi de alle 3 er noble rigtige spille nørder – og længe har vi ønsket os en til men økonomien siger nej :-)

 • Cecilie
  januar 20, 2014

  Mine børn bruger tablets meget, begge børn kan godt lide at spille, så min datter fik en tablet til jul, som hun bruger flittigt, men min søn på 2 spiler også gerne, specielt et spil der hedder subway surfers, hvor han faktisk er bedre end flere af mine venner på facebook, så det ville være ekstremt fedt hvis han kunne få sin egen tablet, så jeg også kunne få lov at bruge min ipad en gang imellem. Synes tablets er et lærerigt stykke elektronik, min datter bruger også sin til at lære at tale engelsk og regne.

 • Søren Hougård Nielsen
  januar 20, 2014

  Jeg har to unger på 2 og 5, som sjældent for lov til at spille på vores tablet fordi at vi ved der straks bliver krig om hvem der så skal have lov til at spille. Men når de gør så er vi blandt andet glade for nogle af de gode danske kvalitetapps fra Lego og Ramasjang.

 • Mathilda Mortensen
  januar 20, 2014

  Min yngste, Karla Viola, er lige fyldt 4 år og er stor fan af Ipadén. I julemåneden brugte vi den til at se julekalenderen tidligere så hun kunne komme i seng til tiden!
  I hverdagen bruger hun Ipad til en masse forskelligt. Hun elsker at lave puslespil, bogstavs- og tallæring når storesøster laver lektier og så selvfølgelig alle prinsessespillene og tegnefilm når vi som forældre har brug for 20 min. til madlavning eller andre spændende ting forældre laver :o))) smiler!

 • Jan
  januar 20, 2014

  Ungerne, piger på 4 og 9 år, surfer musikvideo, ser ultra og ramasjang. Prøver et nyt spil om dagen (appadvice), og Googler emner til skolebrug:) plus, taber iPad på gulvet:(

 • Maria Ørum
  januar 20, 2014

  Vi har 4 drenge og 1 tablet, så den er der rift om, drengene ser meget youtube, downloader musik og spiller, gerne angrybirds og talspil..

 • Pia Rotbøl
  januar 20, 2014

  Vi har ingen Tablet herhjemme, men begge vores piger på 5,5 og 2 år er hurtige til at få fat i vores mobiler, så de kan spille Ramasjang, og vores mindste elsker også at se billeder og videoer på dem. Vores store datter bruger Ramasjang app’en til at øve bogstaver og ord med Hr. Skæg :)

 • Linda J
  januar 21, 2014

  Den ene tablet vi har, bruges flittigt til især candy crush, som hele familien er ‘bidt’ af

 • Rikke Neipart
  januar 21, 2014

  Min søn har kendt IPAD snart i 3 år. Han bruger den flittigt i forbindelse med lærning af danske ord og spil. Det er han meget glad for. :) <3

 • Jacob Neipart
  januar 22, 2014

  Jeg synes også at børn burde lære at bruge tables endnu mere.
  Vi er i en verden hvor alle har bruger for IT vidne, så hvorfor ikke at starte med bruger dem som barn. Jeg kender en del børn der allerede kastet sig over store og små E-lærning projekter og bruger deres tablet meget.

 • Camilla Michelsen
  januar 23, 2014

  Ipad’ en er tit i sving om eftermiddagen som erstatning for TV. Men efter sidste opdatering af ios/YouTube er det svært at finde alle de bedste tegnefilm selv, når man kun er 3. En lexibook ville bringe mega meget glæde herhjemme (og give mor mulighed for at bruge iPadden ifm madlavning:-))

 • Lis Nielsen
  januar 23, 2014

  Vi har ikke nogen tablet, så det er pc’en og der er ofte problemer i at lade børnene sidde der. Det ville være fantastisk med en tablet, der helt kan være deres.

 • Sanne Neipart
  januar 24, 2014

  Mit barnebarn bruger hans fars Ipad og det er han meget glad for.
  Jeg synes, at han skal have sit eget IT legetøj som kan være denne fine Lexibook. Han kan bruger den til at spille og lære noget nyt.

 • Marlene Høj
  januar 24, 2014

  Min store dreng på 12 år har sin egen iPad – Den bruger han til skole, spil (især minecraft), youtube osv. De små på 3 og 2 år er vant til at bruge Ipad i daginstitutionen til billeder, musik og spil.
  De små fik hver deres android tablet i julegave. Drengen på 3 år er vild med diverse spil, både underholdende og lærerige spil – Og så kan han bruge en del del tid på at se youtube videoer med Thomas & Vennerne (toget Thomas). Pigen på 2 år spiller også småspil fx dem der er i Ramasjang app’en. Og så er hun vild med at se musikvideoer med Justin Bieber og 1D (tak til moster). Justin Biebers Baby er hendes favorit – Det lyder så sødt, når hun synger med :)

 • Lars Snitker
  januar 24, 2014

  Når jeg besøger mine nevøer så skal de altid lige spille på min Samsung Galaxy smartphone. Selv om de har en iPad så er afvekslingen mellem enhederne åbenbart et hit for vi har de samme spil på dem begge :-)

 • Raamus Pedersen
  januar 24, 2014

  Mine 3 unger har sat sig tungt på Ipad’en. Den bliver brugt til ramasjang, minecraft, Hugo og tv. Specielt i julen hvor Magnus røg i soveværelset med IPad for at kunne se jul på slottet i fred og fra starten.

  Vores største er en rigtig digital indfødt der bruger DS, HTC, IPad og pc måske lidt dør meget. Specielt Movie star bruger hun tid på. (en børne udgave af Facebook)

 • Anders Ousen
  januar 24, 2014

  Min ældste søn, som er udviklingshæmmet og autistisk bruger “min” iPad til forskellige spil og opgaver, der understøtter den læring de arbejder med på skolen. Det kan være forskellige sorteringsopgaver. Da han ikke har talesprog er håbet, at han ved hjælp af pictogrammer på en tablet, vil kunne forbedre sine kommunikative færdigheder.

  Min yngste på fem bruger en del tid med Netflix, Youtube og en lang række spil lige fra Dragonbox over trolden Hugo til LEGO Ninjago.

 • Kira Bjørnestad
  januar 24, 2014

  Alle elektroniske dimser er interessante for min lille pilfinger og det er som om at deres generation er født med indbygget Apple-logik. Fra min søn var helt lille fandt han hurtigt ud af hvordan en iPhone/iPad virkede og fandt (ved et tilfælde) genveje og funktioner, vi aldrig havde set før. Selvom vi prøver at begrænse mængden af digitaldata til vires lille miniNærd, så er der ingen tvivl om at det både socialt og kommunikativt kommer til at spille en meget større rolle i deres liv, hvad enten vi som forældre, vil det eller ej. Men min søn ville elske at have sin egen “tablet”, ingen tvivl om det

 • Lena Koustrup Schmidt
  januar 24, 2014

  Tja, det er ofte svært at komme til MIN iPad (navn ingraveret på bagsiden), da der skal læses på superbog.dk eller skrives i writereader eller ses film på youtube og netflix. Det kunne være rart at de havde deres egen tablet og klart et plus at det er en android, så de kan stifte bekendtskab med flere styresystemer (manden er ios nørd og absolut ikke enig)

 • Helene
  januar 24, 2014

  Vi bruger iPad’en til at se TV, spille spil, læse nøger, løre at stave, se You-tube – kort sagt alt!

 • Mia
  januar 24, 2014

  Hos os er det Ipad der trækker mest, den er intuitiv og lærer vores søn i at navigere rundt på forskellige platforme efter trial- and-error metoden, bare det at kunne åbne fotofunktionen og tage foto i forskellige situationer som han har lyst til. Eller da han tilfældigt åbnede lydprogrammet og jeg sagde at han kunne indtale en historie han fandt på, 2 min. efter kørte fantasien på min søn og det blev til en fin lille lydfortælling. Derudover forstærker det også tal- og bogstavforståelse førskole at kunne lege det ind med forskellige apps fx Søde Ord og Ramasjang har ramt et fint læringsunivers.

 • Mette
  januar 24, 2014

  Mine drenge på 3 og 5 år bruger dem til spil, YouTube, Ramasjang side og meget andet. De synes det er fantastisk!

 • Behrouz Shoaibi
  januar 24, 2014

  Min lille bror tager min Ipad ofte for at spille og det er jeg ikke meget for.
  Jeg er bange for at han kommer til at slette mine Apps eller mails, derfor deltager jeg og håber på at vinde Lexibooken til ham.

 • Astrid Nielsen
  januar 24, 2014

  Vi overvejede det længe, men gav vores 6 årige en Ipad. Det var den bedste beslutning vi tog det år :-) Der bliver set film, der bliver læst historier, der bliver hørt historier og der bliver spillet og er med overalt.

 • Jette
  januar 24, 2014

  Mine tvillingedrenge på snart 5 år elsker at spille Angry Birds. Derudover spiller de også Duplo spil og Pixelines lillesøster Silke.
  Synes det er fedt at de stadig lærer en masse selvom det er en skærm :)

 • Tenna Pedersen
  januar 25, 2014

  Jeg har ikke en tablet selv, men har i øjeblikket lånt en iPad og min søn på 15 mdr. er helt pjattet med den. Især duplo spillene og cirkeline er populære. Han vil også gerne sidde med min smartphone, men det er jeg ikke så vild med.

 • Eva Sørensen
  januar 25, 2014

  Ungerne kigger jo på os, og lærer. Nu har storesøster på 15 en bærbar, storebror på 8 har bærbar, lillesøster på 6 har…intet. Hun er seriøst ved at dø af mangel på elektronik jo;)

 • Camilla Hovej
  januar 26, 2014

  Herhjemme bliver vores tables brugt til alt :) Ungerne spiller spil, tjekker intra, ser film og musikvideoer osv. – vi prøver at finde apps som er lærerige og sjove, så tiden blive brugt lidt fornuftigt ;)

 • Lis Vinter
  januar 27, 2014

  Vores tablet bliver brugt meget – i bilen, i flyet, på restaurant – alle steder hvor det kniber med tålmodigheden og heldigvis findes der mange lærerige spil ;-)

 • Jeppe Bech
  januar 27, 2014

  Vores iPad mini er næsten konstant i brug, hvis ikke jeg selv eller mine kone har den, så sidder min 2-årige datter med den. Selv vores søn på 4 måneder kigger interesseret og nysgerrigt efter den, så vi snakker om at anskaffe os en mere.
  Min datter bruger den til at se billeder, tegnefilm, spille spil mm. – ja selv GarageBand har hun kastet sig ud i at lege med.

 • Therese
  februar 6, 2014

  Min datter på 19 mdr kigger på vores ipdag og siger: “miiin” og så ved vi godt hvad klokken er slået.. Så er det Rasmus Klump, Cirkeline og alle de andre gode børne apps, der trækker..

 • Ulla Weishaupt
  februar 9, 2014

  Når vores to børnebørn på 2½ år er på besøg – og det er de ofte. Ja, så har Bedste ingen iPad for den er det bedste legetøj de kan få i hænderne. Jeg er imponeret over hvor gode de allerede er til at håndterer den moderne elektronik, og hvor findes der mange gode apps med forskellige former for indlæring og udvikling til små børn.
  Bedste er stolt af de små poder. ;-)