Konkurrence: VIND Sennheisers nye høretelefoner, der kan OPTAGE lyd i 3D!

2 Min læsning
Denne konkurrence er sponsoreret af Sennheiser

VINDEREN ER TRUKKET

Vind Sennheisers nye seje, headset, som både kan give dig vidunderlig lyd i øregangene – og bruges til at optage lyd i filmkvalitet!

Med Sennheisers nye AMBEO Smart Headset kan alle optage imponerende binaural lyd i 3D. Binaurale optagelser opfanger lyden på samme måde som ørene. Høretelefonerne har nemlig en mikrofon på hver side, og fordi de nærmest sidder inde i øret opfanger de lydene på samme måde, som øret gør.  Nu har du chancen for at vinde et par og selv prøve kræfter med 3D-lyd.

Når du lytter til de optagelser, du har lavet efterfølgende i et par almindelige høretelefoner, får du fornemmelsen af at være tilstede, hvor optagelserne fandt sted. Lyden er tredimensionel. Man kan høre, hvilken side lyden kommer fra, og om den kommer oppefra eller nedefra.

For første gang kan iOS-brugere optage videoer med et 3D-lydspor i høj kvalitet. Det eneste det kræver er Sennheisers nye AMBEO Smart Headset og en iPhone (Android-versionen er lige på trapperne). Optagelserne kan afspilles på ganske almindelige stereohøretelefoner, så alle kan få glæde af 3D-lyden. Udover at optage overraskende god lyd i 3D, så er høretelefonernes lydkvalitet også i vanlig Sennheiser-kvalitet og med den medfølgende app, kan du finindstille og aktivere støjreduktion.

Nu har du chancen for at vinde et par. Sennheiser har for nyligt udgivet en gyserfilm, hvor lyden primært er optaget ved hjælp af AMBEO Smart Headsettet. Vi har omtalt filmen i videoen nederst i dette indlæg.

Skriv titlen på Sennheisers gyserfilm, og hvad du gerne selv vil optage i 3D-lyd i kommentarfeltet herunder og vær med i konkurrencen om et par AMBEO Smart Headset fra Sennheiser (værdi: ca. 2.400 kr).

Konkurrencen løber til mandag den 17. september. Vinderen får direkte besked. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 − one =

97 Comments
 • Tina
  august 30, 2018

  Hold da op hvor lyder det dejligt. Lyd i 3D!
  Det gad jeg godt prøve at hygge mig med:-)
  Jeg vil meget gerne deltage i denne fantastisk nytænkende giveaway:-)
  Aften hilsner.

 • Peter
  august 31, 2018

  Filmen header Final Stop, jeg vil bruge hovedtelefonerne til at optage podcast hvor vi f.eks, besøger Det Kongelige Kapel og får lov at sidde midt mellem musikerne så lytteren kan høre hvordan en koncert lyder fra deres plads.

 • Helle
  august 31, 2018

  Sennheisers film hedder Final Stop. Jeg kunne godt tænke mig at bruge hovedtelefonerne til at optage lyd til brug i udstillingsdesign.

 • Malene
  august 31, 2018

  Navnet på filmen er Final stop. Jeg vil indspille lydklip af gademusikanter på min rejse til Cuba

 • Mette Greve
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Det lyder så cool og jeg ville give dem til min datter, der lige nu er på filmlinjen på en efterskole.

 • Klaus
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Jeg er stemmetræner og optager dagligt lydfiler til mine klienter. Det ville være fantastisk at kunne optage i 3D

 • Cathrine
  august 31, 2018

  Super cool! Filmen hedder Final Stop og jeg vil bruge hovedtelefonerne til at optage podcast med naturvidenskabeligt indhold på dansk rettet mod et yngre publikum.

 • Snorre Rubin
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop, og jeg ville gerne prøve at bruge dem til at optage lyd til mit arbejde, hvor vi bruger forskellinge medier til undervisning!

 • Birgitte linstow
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop og jeg vil primært bruge til lydbøger og podcasts; og selvfølgelig en masse dejlig musik. Både på vej til og fra arbejde, og ellers når jeg har en arbejdsfri stund

 • Josephine Andersen
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop.
  Jeg vil bruge hovedtelefonerne til at optage lyd under mit bachelorprojekt, der starter i oktober, så jeg kan lave fede mini lydklip til mine artikler.

 • Sanne Kjær
  august 31, 2018

  Filmen heddder Final Stop! Vild lyd! Jeg vil bruge dem til at optage helt almindelige dagligdags ting med mine børn så vi kan huske præcis hvordan de var som små, når de bliver voksne

 • Jacob
  august 31, 2018

  Final Stop.
  Jeg vil krydre mine 360 graders billeder/video’r i Thinglink/Veer med lyd der matcher hele vejen rundt, når man bruger VR-briller, browser m.fl.

 • Jan Greste
  august 31, 2018

  Final Stop – Jeg vil optage video/podcast til Social Selling. Krydser fingre

 • Jan
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Jeg kunne godt tænke mig at optage en konfliktsituation (mock up), til undervisningsbrug i konflikthåndtering og viden om egne reaktioner.

 • Tinne Ringgren Larsen
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop og den er rigtig fedt lavet. Jeg ville bruge dem til at filme mine kortfilm som jeg er ved at udvikle og skal bruge til min Youtube kanal.

 • Charlotte Dreyer
  august 31, 2018

  Filmen hedder final stop! Jeg er selv opvokset med Sennheisers fantastiske lyd og vil elske at give min 13 årige søn dette nye innovative headset. Han bruger meget tid på at optage små film/videoer og så vil han kunne give dem ekstraordinær god lyd.

 • Chr. Brix
  august 31, 2018

  Jeg har en del ideer til, hvor det kunne være sjovt at optage – bl.a. storby-lyd under en kommende ferie i USA samt til eksperimenter i at koble sammen med 360-graders videoklip optaget med mit Richoh Theta (selvom lyden ikke ændrer sig/følger med rundt, når man kigger rundt i 360, tænker jeg, at det kunne give et rigtig fedt lydbillede til den type film). Desuden vil jeg optage børnene, der leger – tror det vil give en mere realistisk følelse, når man genser det. :)
  Og filmen hedder Final Stop.

 • Peter Pedersen
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop – Skla bruges til optagelse af små instruktionsvideoer til fodboldtræning, der skal bruges på Web, Face, Insta osv.

 • Christina Copty
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop – og jeg ville bruge dem på den safaritur jeg skal på senere på året, hvor løvebrøl og krokodilleplask er en del af lydtæppet

 • Helle HJ
  august 31, 2018

  Final Stop! Jeg vil bruge dem til at optage ungerne, så kan høre sig selv, når de bliver ældre.

 • Kirsten Dam Pedersen
  august 31, 2018

  Final stop – jeg vil udvide min digitale leg med høretelefonerne og få bedre lyd på mine videoer, som handler om Scratch 2.0 og 3.0.

 • Mads Schjerbech
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop og høretelefonerne skal bruges til at sidde ude i naturen og optage mine egne naturoplevelser.

 • Linda
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Høretelefonerne skal bruges som gave til min kæreste, som gerne vil optage instruktionsvideoer, hvor god lyd ville være et absolut plus.

 • Lone thomsen
  august 31, 2018

  Filmen hedder final stop.
  Meget lækkert headset

 • Steff.
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Jeg vil elske at arbejde med lyd i 3D – i mine unge dage eksperimenterede jeg Spatial Audio Recording, men må indrømme at teknik og hjemegjorte løsninger ofte stod i vejen for det der skulle optages.

  Er sikker på at SENNHEISER har løst de problemer på elegant vis.

 • Betty Jacobsen
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Mit barnebarn på 17 år laver film til YouTube og hun skal have dem, hvis jeg vinder.

 • Mai Odgaard
  august 31, 2018

  Titlen på filmen er “Final Stop”. De ku’ være MEGAfede at bruge til at optage den lyd og det speak, jeg skal bruge til vores studiestartsevent. 4000 nye studerende skal på et løb rundt i hele byen til alle kulturstederne for at opleve by- og foreningsliv, og hos os skal de høre ORD i MØRKE: Høresanserne skærpes, når alt blir sort. Det blir FEDT! Det er OPLAGT at bruge 3D-lyd!

 • cecilie
  august 31, 2018

  Final stop. og jeg kunne godt bruge dem når vi optager video på kontoret

 • Pia Hansen
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop og skal bryúges når jeg sidder i toget og skal se film

 • Peter Winkel
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop.
  Ville bruge dem til optagelser på ferie og på mit arbejde på Det Kongelige Teater

 • Regitze
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop – Skal bruges til at optage video og podcast til Social Selling og YouTube film-sekvenser.

 • Ole Ivanoff
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop.
  Jeg vil optage lydbilleder fra 21 forskellige steder i Danmark og lægge dem op til turister der vil besøge landet.

 • Line Bank
  august 31, 2018

  “Final Stop”
  De skal bruges til at optage video af hvordan mine malerier bliver til :)

 • Lars
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final stop. Jeg kunne godt tænke mig at lave nogle filmklip af den Fredericianske garde 6. Juli garden og de fortjener god lyd :-)

 • Birgitte Dahl
  august 31, 2018

  Final stop. Vil gerne optage ultra skarpe korte portrætfilm af folk omkring mig.

 • Jens Krabbe
  august 31, 2018

  “Final Stop” hedder filmen. Jeg vil optage videoer af sejlads med lyd i 3D.

 • Marlene Høj
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop
  Jeg vil optage mine børns grin i 3D-lyd. Tænk at kunne blive ved med at høre deres grin, som de ret nu

 • Dennis Toft Christensens
  august 31, 2018

  Gyserfilm er Final Stop.
  Er i gang med at starte kafferisteri op. Og vil gerne kunne bruge dem til at optage noget sprød lyd med til annonce videoer.

 • Chanette Hansen
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Jeg vil gerne optage den gode lyd som opgradering af vores hjemmevideoer.

 • Iben Larsen
  august 31, 2018

  Final stop er navnet på filmen. Jeg ville forære præmien til min søn, som elsker at lave og redigere film som han deler på nettet. Han har den skønneste humor og laver pivsjove film, men han er også meget bevidst om kvalitet og godt udstyr. Han ville elske et Ambeo headset og de ville bestemt opkvalificere hans film på den tekniske side..

 • Marie Olofsen
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Jeg vil bruge høretelefonerne til at optage lydeffekter til den podcast jeg laver.

 • Henrik Flohr
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Jeg vil meget gerne bruge optagefunktionen i mit journalistiske arbejde, hvor jeg bl.a. laver lyd-reportager fra sportsbegivenheder og koncerter.

 • David Laungaard Lose
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop, og jeg vil bruge hovedtelefonerne i forbindelse med mine netop påbegyndte journaliststudier.

 • Katrine Madsen
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop.
  Jeg ville bl a bruge hovedtelefonerne til at optage mit dejlige kor med.

 • May Britt
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Jeg ved ikke, hvad jeg vil bruge dem til at optage for der er jo uendelige muligheder. Derfor bliver det noget med, at prøve dem i enhver situation og til enhver lejlighed, for at prøve mig frem og se, hvor de virkelig kan tilføje noget nyt. De lyder virkelig fede!

 • Lene Veldt
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final stop. Jeg vil bruge det coole headset til at optage kor med…

 • Mette Nisbeth Hansen
  august 31, 2018

  Wow… de er ret vilde. Dem ville jeg elske at få fingrene i. Jeg skal på kursus mandag og tirsdag i at redigere mobilvideo og står netop nu for at skulle lave en masse videoer til både job og fritidsjob. Filmen hedder ‘Final Stop’ og den skal jeg helt klart ind og se med høretelefoner på!

 • Claus Bagge-Petersen
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop.
  Jeg vil optage en gåtur i haven i mit sommerhus. Fuglene kvidrer overalt og det kunne være sjovt at genhøre gåturen.
  En tur på perronen på Nørreport kunne også være en spændende mulighed.

 • Carsten Schmidt-Simonsen
  august 31, 2018

  Filmen hedder Final Stop og jeg ville optage en film med vores dejlige hunde

 • Iben Dalhus
  august 31, 2018

  Filmtitel : Final stop.
  Jeg vil bruge dem til optagelser af mine elever og de hurtige “How to” hjælpevideoer

 • Henrik Dall
  august 31, 2018

  “Final Stop” er filmen

  Jeg vil optage lyden af forksellige storbyer.

 • Kristian Bramsen
  august 31, 2018

  Filmen hedder final stop, ville bruge 3D lyden til at optage lidt reklame for min lille forretning

 • Emma Sofie Jensen
  august 31, 2018

  Jeg laver podcasts og bruger rigtig meget reel lyd. Det ville være så fedt at prøve med 3d lyd og skabe et endnu vildere lydbillede til fortællingerne! Og filmen hedder Final Stop. (Fingers crossed)

 • Maria Seidelin
  august 31, 2018

  Final Stop.

  Jeg vil bruge dem til når jeg optager video til youtubekanalen

 • VitaePro
  august 31, 2018

  final stop

 • Christoffer
  september 1, 2018

  Filmen hedder Final Stop.

  Og det vil være min bonusdatter der får glæde af høretelefonerne til hendes mange små film-projekter

 • Brink
  september 1, 2018

  Filmen hedder Final Stop.
  Jeg vil bruge dem til at optage spændende foredrag og til at lave sjov med mine børn.

 • Marie Mogensen
  september 1, 2018

  Final Stop.
  Hørelse er det sidste vi mister.
  Jeg vil optage min verden, som et aftryk af en tid.

 • Mette
  september 1, 2018

  Filmen hedder Final Stop!

  Jeg har døjet med en hjernerystelse gennem længere tid. Og har fundet ud af hvor meget det betyder at kunne læse højt for sine børn. Så jeg vil bruge dem til at optage oplæsninger af min søns favorit børnebøger.

 • Pia Nørgaard
  september 1, 2018

  Final stop
  Jeg vil optage ferieminder, tur ved Vesterhavet, fuglefløjt på en skovtur, børnesnak ved stranden, lyden fra en storby.

 • Eva Sørensen
  september 2, 2018

  Filmen hedder Final Stop. De skal bruges når der optages små videoer til youtube kanalen

 • L
  september 2, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Jeg vil bruge headsettet til optagelser af realistisk lyd til spiludvikling – og til at optage lydbilleder fra hverdagen.

 • Helle N. Hansen
  september 2, 2018

  Den hedder Final stop. Jeg vil gerne optage koncerter 3D

 • Annette Aarre Dalsgaard
  september 2, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Jeg ville tage ud til stranden og ud at seje for at optage forskellige bølgelyde, som jeg så kan bruge, når jeg gerne vil have tempoet i hovedet lidt ned. Og så er de da også oplagte at tage med ud i verden og samle indtryk ind generelt :D (Y)

 • Mads Ehrhardt
  september 3, 2018

  Final Stop – og jeg ville optage lyd når jeg er ude og sejle, både kapsejlads og afslapning, når jeg vandre samt til når jeg laver video at workshops og konferencer.

 • Rikke
  september 3, 2018

  Filmen hedder Final Stop :) og headsettet vil jeg give til min dreng, der optager YouTube film :)

 • Andrea
  september 3, 2018

  Final Stop – jeg ville optage naturlyde som sovemedicin

 • Jakob Ishøy
  september 3, 2018

  Final Stop hedder filmen. Jeg vil bruge det i forbindelse med mit arbejde (videointerviews og dokumentar).

 • Philp Christensen
  september 3, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Jeg ville optage en fodboldkamp’s lyd fra banen og tilskuere :)

 • Alexander Østergaard
  september 3, 2018

  Filmen heder Final stop

 • Marianne Lie
  september 3, 2018

  Final Stop. Jeg vil elske at eksperimentere mere med lyden, når vi optager video på mit arbejde. Både interviewsituationer og begivenheder :)

 • Rasmus Lind
  september 3, 2018

  Final Stop er navnet.

  Og så en sidenote: For syv år siden vandt jeg en konkurrence her på Elektronista. En Altec højttaler med dock til den gamle iPhone.
  Denne præmie er stadigvæk i brug hver dag. Nu dog med Chromecast i stedet for dockingen.
  Ja, så kom ikke og sig, at jeg ikke bruger det, jeg vinder. Jeg håber på, at jeg kan optage 3D-lyd til mine rejsevideoer i fremtiden. Måske de næste mindst syv år?

 • Sofie
  september 3, 2018

  Final Stop …. Bekender mig hermed som Sennheiser devotee.
  Med AMBEO kan man endelig træde et skridt næmere virkeligheden i tilværelsen og dele præcis som det er oplevet.
  (Dokumentarisk montage til optagelsesprøve m.m.)

 • Rikke Carlsen
  september 3, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Jeg vil gerne prøve at optage nogle videoer af naturen på Bornholm og gadebilledet i København, hvor man får alle lydindtrykkene med.

 • Camilla
  september 3, 2018

  Sennheisers gyserfilm hedder Final Stop. God lyd er bare guf for øregangene.

 • Stefan Pedersen
  september 3, 2018

  Final Stop og vil bruge dem helt klar til musikken på min blog InsideMyHead på facebook, når der skal gennemlyttes nye fra og ses musikvideoer.

 • anne sommerskov
  september 3, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Og jeg vil forære disse til min søn som laver film og især interesserer sig for lydoptagelse.

 • Bjørg Torning Andersen
  september 3, 2018

  Filmen hedder Final Stop.
  Og hvis jeg vinder, skal mine mediefags-elever optage video med 3D-lyd til den videoblog de laver i forbindelse med deres studietur til London. Det ville være så cool! Vi krydser fingre!!! :-)

 • Peter skov
  september 3, 2018

  Filmen hedder Final Stop

 • Alexander
  september 3, 2018

  Final Stop! Jeg vil optage mig spille guitar :)

 • Emil
  september 3, 2018

  Filmen hedder final stop! Jeg ville bruge dem til at optage et lyden af et kunstsprojekt, som jeg er begyndt på .)

 • Thomas Magnusson
  september 4, 2018

  Final Stop. I første omgang vil jeg optage naturlyde fra bl.a. dyrehaven hvor hjortene snart går i brunst. Derefter vil jeg sende dem til min steddatter i Thailand som er igang med en uddannelse indenfor filmbranchen.

 • Vlad
  september 4, 2018

  Filmen hedder Final Stop.
  Trot jeg ville gå igennem den lokale og lange kirkegårds passage og natten og høre hvilke lyde den kan nå at opfange.

 • Dorte
  september 4, 2018

  Final stop – jeg ville optage de fantastiske op-og indlæg jeg hører, hvor jeg altid har glemt halvdelen, når jeg forlader rummet. Så kunne jeg afspille og genhøre alle de kloge kommentarer og derved fastholde viden. Lidt nørdet, men det ville hjælpe ;-)

 • Maja Møller Pedersen
  september 5, 2018

  Filmen hedder Final Stop.
  Jeg ville bruge dem til at optage lyden på vores rejsevideoer – tænker det vil give en fantastisk fornemmelse af hotelværelser og turistattraktioner at få hele lydbilledet med.

 • Camilla Nyegaard
  september 5, 2018

  Sennheisers film hedder Final Stop.
  Jeg vil give dem til min datter der nok skal få gjort brug af dem på hendes medielinje.

 • Poul Ingwersen
  september 5, 2018

  Fed lyd – dem vil jeg gerne vinde til min kæreste :-) Filmen hedder Final Stop. Mange hilsner Poul

 • Mette Hansen
  september 5, 2018

  Filmen hedder Final Cut – det er en vild lyd de har tryllet frem. Lige til at blive glad af :-)

 • Tanja
  september 6, 2018

  Filmen hedder Final Stop og høretelefonerne skal bruges til at sidde ude i naturen og optage mine egne naturoplevelser i selskab med min trofaste hund :-)

 • Kim Lohse
  september 7, 2018

  Filmen hedder “Final Stop”. Jeg vil bruge dem til at optage møder og referater i hverdagen.

 • Charlotte
  september 10, 2018

  Final stop. Vil optage naturlyde.

 • Ditte
  september 11, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Jeg vil være ellevild, hvis jeg vandt høretelefonerne! Og bruge dem til at optage lyd til YT-videoer.

 • caroline
  september 11, 2018

  Final Stop. Jeg vil optage lyd fra rejser

 • Caroline M
  september 11, 2018

  Filmen hedder Final Stop. Jeg vil optage alt muligt sjovt og ting jeg skal huske

 • Orla Nielsen
  september 16, 2018

  Filmen hedder: Final stop. Og hvis jeg vinder, vil jeg bruge dem til at optage alt mulig forskelligt.

 • Sofie Vinderslev
  september 17, 2018

  Final Stop hedder filmen.
  og de der Sennheisers AMBEO Smart Headset ville jeg så gerne bruge till Lydinstallationer, hvor det at kunne indspille lyden i 3D, er meget brugbart.

 • Bjarke Rosenbeck
  september 27, 2018

  Fedt produkt. Som en anden skriver, så er naturlyde oplagt at optage med de her øreplugs. Tænk f.eks. at være ude om natten og optage lyden mens du kun har skæret fra pandelampen og dyrenes lyde og vinden i træerne der rasler.