LÆKKERT DESIGN PAKKER DINE GADGETS IND

1 Min læsning

Vi har kikket på gadgetovertøj. Mobiltelefon, tablets, lap tops- det skal alt sammen beskyttes når vi slæber det med os og endelig kan man gøre det med stil.

Til CES er der endelig en bevægelse væk fra de enten lyserøde Hello Kitty eller alternativt utrolig kedelige tasker og hylstre. Bevares det er der stadig , men nu er der faktisk også en del meget smukke designs til den stilbevidste gadgetfan.

Det er ikke længere teknologifolk som forsøger sig med design, men designere der har taget teknologien til sig.

Et af de brands jeg er stødt på er BUILT. Jeg havde en snak med deres CEO og designer i firmaet John Roscoe Swartz. John kommer fra en helt anden verden.

Nemlig design og mode og sammen med sin partner, så han mulighederne i teknologiområdet og grundlagde dermed BUILT. Der er masser af farver, mønstre og liv i BUILTS produkter. Vi ser prikker, tern og striber. Men på den virkelig gode måde.

Det kan også betale sig at holde øje med Caselogic der især skiller sig ud ved at arbejde med klassiske looks og strik. Ja strik- og det er super lækkert.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve − three =

No Comments Yet.