Lad din mobil lytte til din mave – og foreslå, hvad du skal spise

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

“Tummy Translator” er en skæg ny app, som pizzakæden Domino’s afprøver i England.

domino 3

Kender I den følelse, hvor jeres mave bliver ved med at rumle, uden at I kan beslutte jer til, hvad I har mest lyst til at spise?

Well. Nu kan man få en app til mobiltelefonen, der kan hjælpe med at afkode, hvad maven brummer om. Og selvfølgelig kommer app’en straks med en oversættelse, der fortæller, hvilken pizza der matcher mavens sultsignaler.

”Tummy Translator” er en skæg ny app fra den engelske afdeling af pizzakæden Domino’s. App’en er udviklet af det digitale bureau Iris, der har brugt en 1960’er-teknologi til formålet. Den er selvfølgelig “falsk”, men fungerer sjovt.

domino mave 2

For at få app’en til at fungere, skal brugeren først angive sit favoritfyld på pizzaer og niveauet af sin sult.

Derefter skal man holde sin smartphone tæt på maven, mens app’en ”lytter” til mavens lyde, inden den foreslår en Domino’s pizza at bestille.

Ifølge Domino’s kommer 62 pct af bestillingerne i dag via online, og 50 pct af dem er mobile ordrer. ”Tummy Translator” er en skæg, ny og underholdende måde at engagere disse kunder på, så de (måske) køber lidt ekstra.

Mave-rummel-oversætteren kan ses i funktion i denne video. Velbekomme….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × two =

No Comments Yet.