Lenovo præsenterer byg selv telefon med Hasselblad

1 Min læsning

Der er begrænset hvor meget avanceret teknologi, man kan presse ind i et smartphone, hvis den samtidig skal blive tyndere og lettere hele tiden. Det har Lenovo taget konsekvensen af, og lancerer nu en meget slank telefon, som så kan fedes op med add on’s. En zoom i samarbejde med den legendariske kameraproducent Hasselblad, en projektor eller en højtaler. De enkelte dele hænger sammen med magneter, og det fungerer utrolig nemt og godt. At der ikke er rod med at samle og skille ad igen er absolut afgørende!

Men gider man slæbe rundt på de forskellige dele er så spørgsmålet? Jeg kan nu meget godt lide tankegangen  bag. Synes det minder lidt om når bilbranchen laver konceptmodeller. Det er måske ikke noget der sådan lige kommer ud til Hr. og Fru Danmark med det samme, men det siger noget om innovationsvillighed og hvilke retning produkterne bevæger sig i.

Telefonen som passer perfekt med Hasselblad kameraet hedder Moto Z, og den har i forvejen et 13 mp kamera og så er den vandtæt. Prisen bliver 5190 kr. Hele samlesætidéen hedder Moto Mods- for modulær. Hasselblad  True Zoom har 10 x optisk zoom og kommer til at koste 2390 DKK.

Et ekstra batteri til at klikke på koster  560 DKK. Højtaler fra JBL 790 DKK og projector 2390 DKK. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three + three =

No Comments Yet.