Musikken kommer fra kendte politikeres hoveder

2 Min læsning

Kunne I forestille jer at lytte til Donald Trump, Vladimir Putin eller Nordkoreas Kim Jon-Un? Muligheden er der med disse skægge trådløse højttalere, der er udformet som buster.

politiske højttalere 6

Tænk sig, hvis man kunne skrue ned på Donald Trumps tirader eller Kim Jong-Uns vilde angreb. Eller man kunne dreje lidt højere for Putin, så man kunne forstå hvert ord, han sagde.

Selvfølgelig kan man bruge volumenknappen på sin tv-fjernbetjening eller på mobiltelefonen til formålet, men hvad med, hvis man gerne vil høre mere i detaljer, hvad der vælter ud ad hovedet på de kendte politikere?

De skægge buster med indbygget højttaler er skabt i Rusland, men bygges og samles i hånden på den anden side af Østersøen – i Sverige.

politiske højttalere 2

Personerne udskiftes med jævne mellemrum. Lige nu kan man vælge mellem Margareth Thatcher, Donald Trump, Kim Jong-Un, Vladimir Putin og den colombianske narkobaron Pablo Escobar.

Sandelig en farverig forsamling, der nok skal kunne udtrykke sig både vokalt og musikalsk via deres indbyggede højttalere.

Hver buste indeholder en 4 tommers fuldtoneenhed med basreflex-port, der drives af 20 watt digital Class-D forstærker i soklen af træ. Den opnåelige frekvens område er 100 til 20.000 Hz.

Man kan vælge mellem at forsyne de berømte høveder med trådløs musik via Bluetooth eller et kabel med 3,5 mm stik.

politiske højttalere 4

Højttalerne måler ca. 37 cm i højden og er 23 cm i bredden. Vægten er 3,3 kilo. Materialet et marmorlignende kunststof, som skal ligne de hvide porcelænsfigurer, der pyntede i vores forældres og bedste forældres stuer.

Sound of Power betragter sine højttalere som kunst og eftertragtede samler objekter. Hver model fremstilles således kun i 100 eksemplarer.

Prisen – well, den afhænger meget af efterspørgslen.

En buste koster typisk fra 2.200 euro (ca. 16.600 kroner), men Putin-højttaleren har været helt oppe i 4.200 euro…

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − 8 =

No Comments Yet.