LG OPTIMUS G – DEN NYE KONGE AF ANDROID?

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Må man godt starte med konklusionen i en anmeldelse af et produkt? LG Optimus G er nemlig en super Android-telefon, der klart spiller med i den tunge ende – både når det gælder ydeevne og pris.

lg-optimus-g-front_258x397

Samsungs Galaxy modeller har i lang tid været en pænt populær Android-telefon herhjemme, men nu har den altså fået en konkurrent. LG Optimus G er 4,7″ (hele 0,1″ mindre end Samsung Galaxy SIII) og har indpakning af det meget hårdføre Gorilla-glas både på for- og bagside. Den er altså en smule tung med sine 145 gram, men føles også mere lækker end telefoner, der er pakket ind i plastik. Glasset gør den dog ualmindeligt glat, så den kan let skøjte afsted henover glatte overflader eller smutte i hånden.

Noget jeg eeelsker på telefoner er notifikationslys og det har den selvfølgelig. Jeg er vild med at kunne se om der er sket noget på min mobil uden at skulle aktivere skærmen. Men når man så kigger på HD-skærmen, så er den knivskarp og alting ser virkelig godt ud.

 

Noget andet, der er knivskarpt er kameraet på 13 megapixel, der tager udmærkede billeder. Kameraet har en ret fiks feature, hvor man kan sige “cheeeese!” for at tage et billede. Det virker overraskende godt, selvom man kan risikere, at baggrundssnak udløser et billede.

2013-03-31 15.53.12
Billede taget med LG Optimus G
2013-03-28 12.36.38
Billede taget med LG Optimus G

På trods af, at LG Optimus G har alverdens strømsparefunktioner, så lykkedes det mig aldrig at holde liv i den i mere end en dag. Måske bruger jeg min smartphone mere end jeg vil indrømme i løbet af en dag, men min egen smartphone (HTC 8X) kan sagtens overleve en dag sammen med mig, uden at gå død.

LG’en kommer med Android 4.0 med LG’s eget skin over. Nogle af disse LG-funktioner er blandt andet muligheden for at åbne ting i “vinduer”, såsom lommeregneren eller videoer. Jeg fangede aldrig rigtig, hvad det skulle gøre godt for. En anden funktion LG sælger telefonen på, er Quick Memo. Quick Memo er en funktion, hvor du kan tage noter direkte på skærmen og derefter gemme det, sende det som besked eller dele det på diverse sociale medier.

lg-mobile-G-feature-flash-fancy_QuickMemo

Se flere specifikationer på LG’s egen side.Som jeg allerede har skrevet, så er det altså en god telefon – især prisen på omkring 3.500 kroner taget i betragtning. Kameraet er godkendt, softwaren spiller og der er fart over feltet med 4G og hardwaren, og egentlig er det bare en lækker telefon.

Synes du også at LG Optimus G fortjener titlen som konge af android lige nu?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 10 =

No Comments Yet.