SPIL APPBEFALING: SLIP KREATIVITETEN LØS OG BYG DIT EGET UNIVERS

2 Min læsning

Slip kreativiteten løs og gør dine idéer til virkelighed med app’en Creatorverse.

Creatorverse kom igang

Creatorverse er et blankt kanvas, når du starter app’en har du en helt tom skærm at kigge på, for Creatorverse er ikke et spil i den klassiske forstand, du skaber nemlig dit eget sjov. “Spillet” har en stor værktøjskasse, hvor du kan bygge hvad som helst.

Creatorverse er mere et legetøj end noget andet. Du kan bygge spil inde i det, men det er svært, i stedet er det mere interessant bare at bygge noget. Se hvad værktøjerne kan og pludselig har du skabt et eller andet der flyver rundt på skærmen.

Creatorverse byg selv

Du kan også tage inspiration fra resten af verden, da du kan dele dine kreationer med resten af verden, og endnu bedre kan du tage andres kreationer og bygge videre på dem selv. Så finder ud en sjov lille ting, kan du bruge dem som udgangspunkt til dit eget mesterværk.

Creatorverse er i sidste ende, hvad man selv gør det til. Det er en smule skræmmende, for det er ikke sjovt lige ud af posen, men det sjove ligger gemt i at finde ud af, hvordan du kan bygge noget helt særligt og prøve dig frem.

På en måde er det en blanding af Storm P tegninger og LEGO. Du er nødt til at bygge selv og selv finde ud af hvad det er du kan lave i spillet, og så begynder der at åbne sig en helt ny verden af idéer og muligheder.

Creatorverse har en hård bakke du skal kravle over, men bagefter er det et enormt frirum hvor kreativiteten kan løbe løbsk.

Creatorverse fås til iPad, iPhone og Android. App’en er gratis at hente, og kommer med en lille håndfuld værktøjer. Du kan også inde i app’en købe dig til flere værktøjer.

Hvad bygger DU med dit tomme kanvas?
Hvad bygger DU med dit tomme kanvas?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + 16 =

No Comments Yet.