LinkedIn – bør du være mere aktiv?

2 Min læsning

Du ved godt, at LinkedIn lige burde besøges i ny og næ for at holde profilen og kontakterne ved lige, men der er efterhånden så mange profiler, du skal administrere, at det bliver prioriteret fra. Kender du det? LinkedIn Connected er måske svaret på dette lille dilemma.

LinkedIn Connected

 

Af: Cille Bjerring Larsen

Hvis du er en af dem, der ikke er super aktiv på LinkedIn, har du sikkert hørt det fra flere af dine venner før og tænkt ja jaaa, jeg skal nok, men det bliver bare aldrig helt til mere.

LinkedIn er et super smart socialt medie til at holde kontakten med arbejdsrelaterede kontakter som ikke lige høre hjemme på hverken facebook eller Instagram. Linkedin har allerede en app tilknyttet platformen, men en ny er kommet til ved navn LinkedIn Connected, der, som navnet også antyder, gør det lettere at holde dig forbundet.

Denne nye app simplificerer hele platformen både i design og informationer. Så man kunne både forestille sig, at den kunne være for dig der gerne vil have LinkedIn skåret ned til en mere overskuelig form, og for dig der bare gerne lige vil have det hurtige overblik på telefonen, hvorefter du senere, når du sidder ved en større skærm, kan give dig i kast med artikler og grupper og på den måde dykke dybere i mediet.

LinkedIn Connected

Jeg er selv ret begejstret for denne app, men (og ja der er lige et lille men)… Den kan stadig kun hentes i den amerikanske App Store. Det er der dog heldigvis råd for. Elektronistas ungdomsskribent Milos har nemlig knækket den nød og har tidligere i forbindelse med Facebook Paper skrevet om, hvordan du nemt og hurtigt indstiller din konto til at kunne hente indhold fra den amerikanske app store.

Læs instruktionen her

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen + 18 =

No Comments Yet.