LYD TIL LEGEBARNET- O´NEILL OG PHILIPS PRÆSENTERER

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Philips er gået sammen med sne- og surfmærket O’Neill, og det er der kommet en serie af power sports headsets ud af. Så stærke, at du kan blive ude og lege meget længere.

Jeg tænker meget over lyd for tiden. Hver eneste dag lytter jeg til podcasts eller musik gennem min telefon, og efter at have prøvet mellem 10 og 20 forskellige høretelefoner det sidste års tid, så står det ganske klart for mig. Der er forskel på lyd, og man bør egentlig have særlige høretelefoner til hver aktivitet, man foretager sig. Især når man er særligt aktiv.

Kunne godt have brugt et godt sportsheadset til heli-snowboarding i Canada

Hvad enten det er til løbetræning, businesslivet, til det urbane liv , til rejsen eller til skituren, så findes der høretelefoner som optimerer lyden, ser lækre ud, lukker støj ude eller bare holder til lidt mere.

Lige nu bruger jeg en ny, holdbar og fleksibel sportsmodel fra Philips. Partneren til netop denne linje er O´Neill. Et mærke vi nok mest kender fra surf eller snowboardmiljøet. Jeg har testet The Stretch, desværre ikke i sneen, men her er dog 5 ting, som jeg synes gør modellen til noget særligt

Derfor er The Stretch værd at checke ud…

1. Super lækker lyd med dyb bas

2. Polstret elastisk inderbøjle fastholder uden at stramme

3. Fløjsbløde lydisolerende ørepuder som sidder perfekt

4. Bomstærk reb-agtig ledning som ikke filtrer

5. Ledningen kan ikke knække selvom den udsættes for stress- den skiller automatisk til to dele

Men hvorfor bruge penge på dyre høretelefoner?

Det kan godt være, at de billige modeller transmitterer og forstærker lyd, men de kæler ikke for ørene. Du mister en masse nuancer i musikken og omverdenen bliver sjældent lukket ordentligt lydmæssigt af. Du risikerer også ledninger som bliver filtrede, plastik som knækker og ubehagelig pasform.

Prisen på The Stretch for Philips og O´Neill ligger fra 776 kr på EDBpriser.dk

Se flere modeller fra Philips og O´Neill fra dette iøvrigt ret lækre site.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + 1 =

No Comments Yet.