MÅNEDENS BEDSTE SPIL- ELEKTRONISTA ANBEFALER

4 Min læsning

Det at købe et spil er efterhånden blevet lige så stor en udfordring som at vælge en god film. Derfor vil Elektronista nu hjælpe dig! Hver måned navigerer vi igennem junglen for dig og finder frem til 3 fantastiske spil. Så kan du nøjes med at have det sjovt.

I denne måned står den på hård noire action med Max Payne 3, jagten på satan selv i spillet der har været et årti undervejs med Diablo 3 og sidst er der jagten på drager med Dragon’s Dogma.

  • Max Payne 3

– Playstation 3 (Set til – 389,-)
– Xbox 360 (Set til – 389,-)
– PC (Set til – 325,-)

Max Payne 3 føles som en interaktiv film, der bringer den gamle Noire filmstil ind i den moderne verden når du bevæger dig gennem Brasiliens beskidte forbrydermiljø. Som den alkoholisk og afdankede politimand Max, er du flygtet fra problemerne i New York, og søger ly som personlig bodyguard for de rigeste, og fuldeste, tosser i Brasilien. Max kan dog ikke flygte fra fortiden, og det tvinger ham ud i hans sidste rejse for ro i sindet.

Lad det være sagt med det samme – dette er et meget voldeligt spil. Ikke bare voldelig som i pistoler, eksplosioner og damer. Men voldeligt som i, du kaster dig i slowmotion gennem luften mens du fylder skurkene med kugle – Alt sammen meget grafisk. Blod flyver rundt, og det hele er overdrevent Hong Kong actionfilms vold.

Men bag de mange blodige oplevelser gemmer der sig et spil, med en personlig og mørk historie om Max der kæmper for at finde ud af hvem han er og slås med hans misbrug af alkohol. Et spil der kan varmt anbefales.

Elektronista anbefaler til:
– Enhver der elsker en god actionfilm
– Dig der vil besøge Brasiliens dystre side
– Alle der har drømt om at være den sejeste actionhelt nogensinde

  • Diablo 3

PC/Mac (Set til – 349,-)

Klik, klik, klik, klik, klik.

Sådan lyder det i alle de små hjem efter Diablo 3 udkom, hvor spillet efter blot en enkelt uge blev solgt til 6.2 millioner fans. Diablo er lige så et spil, som det er et kulturelt vendepunkt. Serien er gennem de sidste femten år blevet synonym med vanedannende spiloplevelser (sjovt nok er det også de her gutter der lavede World of Warcraft).

 

Du vælger en af fem forskellige figurer (Barbaren, Heksedoktoren, Troldmanden, Dæmonjægeren og Munken), og så tager du dem med dig i kamp mod underverdenens tropper, der truer med at vælte balancen mellem himmel og helvede.

Har du allerede prøvet Diablo 1 og 2 (eller en af de utallige kloner såsom Torchlight og Titan Quest), så ved du allerede hvad du kan forvente. Det handler om, at klikke vildt og voldsomt på alle monstre du møder, slå dem ihjel, optjene point og bruge det til at få nyt udstyr.

Diablo 3 er lige så meget et spil som konstante klap på skulderen med tilsat jubelkor. Det er stærkt vanedannende spil, og bør kun spilles i weekender væk fra familien.

Elektronista anbefaler til:
– Alle der har spillet de gamle Diablo spil
– Alle der ikke har spillet de gamle Diablo spil
– Dem som alligevel ikke har bedre at give sig til i sommerferien

  • Dragon’s Dogma

Playstation 3 (Set til – 398,-)
Xbox 360 (Set til – 398,-)

Drager er voldsomt farlige dyr. Jeg ved godt, at spil de sidste mange år har fået os til at tro, at de nemt kan dræbes uden mange udfordringer. Dragon’s Dogma er ret uenig med det, her er alt farligt. Alene det at drage ud på eventyr om natten er en ubehagelig oplevelse, for du kan ikke se mere end et par meter frem, og fjender viser ingen nåde hvis de får fingrene i dig.

 

 

Selvom spillet er svært, så er det aldrig unfair, og der er skam også plads til at lege helt og kaste sig med hovedet først ind i en kamp, men det handler hele tiden om at gøre alting med måde. Det hele foregår i en meget typisk middelalder/Ringenes Herre lignende verden, hvor der selvfølgelig er drager, griffer, ulve og alt muligt vidunderligt at stikke sit sværd i.

Dragon’s Dogma er ikke for alle, men hvis man kan lide en udfordring og et spil der er langt og fyldt med detaljer, vil det falde i rigtig god jord.

Elektronista anbefaler til:
– Dem der vil have en dyster udgave af Ringenes Herre
– Dig der elsker at slås med drager
– Helten der ikke er bange for en udfordring

Det var alt for denne måned af spil! Vi vender tilbage igen om en måned med endnu flere dejlige anbefalinger.

Hvad leder du efter når du køber spil?

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × five =

No Comments Yet.