Mens du venter på sidste afsnit af Game of Thrones…

2 Min læsning

…kan du fyre den af med en omgang middelalderlig ridder-action med lanser og galopperende heste på mobiltelefonen.

Rival-Knights-2
Hvis du følger med i tv-serien Game of Thrones, har du sandsynligvis nogle ubehagelige minder om den brutale kampridder The Mountain. Første gang, han for alvor gør sig bemærket i serien, er i femte afsnit af sæson 1, hvor han er med i en ridderturnering med hest og lanse. Han vinder ikke, så han halshugger resolut sin uduelige hoppe.

Så brutalt går tingene på ingen måde for sig i spil-appen Rival Knights. Men du får mulighed for at dyste med lanse på hesteryg i fuldt ridder-udstyr. Og så går ventetiden indtil næste og sidste afsnit af denne sæsons Game of Thrones måske lidt hurtigere…

Lanse-dysten foregår således: Først skal du få ordentlig fart på hestens galopperen med præcise swipes på telefonen, derefter skal du rette lansen mod modstander-ridderens svageste punkt, markeret med en cirkel.

Og således bevæger man sig langsomt men sikkert op igennem træet af riddere, man kan dyste mod i forskellige turneringer med forskellige romantiske og middelalderlige navne, mens man langsomt indtjener guld til at købhe bedre rustninger og retten til at udfordre stærkere modstandere osv. osv.

Rival Knights er gratis at downloade, men man kan hurtigt blive fristet til at købe ting og sager inde i app’en for at kunne bevæge sig videre i turneringerne.

Spillet er i øjeblikket Redaktørens Udvalgte på App Store og kan også downloades til Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + 18 =

No Comments Yet.