Frankensteins Laboratorium- Podcast #123

2 Min læsning

Frankensteins laboratorium. Mennesker bliver til maskiner, når vi direkte fra studiet indopererer en elektronisk chip i kødet på to mænd fra Aarhus. (abonner på iTunes) Se filmen nederst på siden!

Photo 09-06-14 12.41.38

Men hvad sker der når mennesket smelter så meget sammen med teknologien at det selv bliver til en cyborg? Teknologi som vi bærer på kroppen som armbånd, briller, badges og endda intelligent tøj går under betegnelsen Wearables. Men vi ser allerede nu også hvordan teknologien bliver opereret helt ind i kroppen. Hvorfor og hvad kan den? Nålene er tykke, blodet strømmer, men kommer vi til at høre at chippen bipper, når den først sidder under huden? Rocketcast & co rækker hænderne frem og bliver til Cyborgs i Elektronista studiet. Esben Hardenberg, Mark More, Tim Engel og Nikolaj Rasmussen er i studiet. Lyt til programmet lige her eller endnu bedre hent den som podcast!

Photo 09-06-14 12.13.17

SHOWNOTES:

Narrative Clip tager billeder hele tiden dagen igennem så alle minder bliver bevaret. 

Cyborg sparker VM igang med hjernestyret skelet 

Ronaldo ser meget glat og cyborg agtig ud i reklamer

Biohacking sitet Dangerousthings.com hvor drengene købte chip’en NTAG-216

APPBEFALINGER

Esben Hardenberg- Google Stories

Mark More- Sat track

Tim Engel- PF-AR flytracker

Nikolaj Rasmussen- Wordbrain

Operationen i studiet blev udført af en person, som på ingen måde er uddannet læge. Han har dog i følge eget udsagn en del erfaring med kropsmodifikation. Vi anbefaler på ingen måde at folk derhjemme kaster sig over lignende projekter uden kyndig vejledning. Elektronista har intet ansvar for operationen eller hvordan de små frække chips opfører sig i fremtiden. 

Photo 09-06-14 13.16.58
Glade nybagte cyborgs Esben Hardenberg og Mark More

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − six =

2 Comments