Det mest nørdede VM nogensinde: VM i Microsoft Excel

1 Min læsning

Elsker du tabeller? Regneark? At krydse data fra faneblad 1 over til faneblad 22? Så skal du læse med her, for hvis du er skarp til Excel, er der chancen for at blive verdensmester.

ee176994-sept07-03len-us

Sidste år afholdte Microsoft det allerførste ‘DM i Excel’, og igen i år bliver succesen gentaget. Men denne gang så kvalificerer danmarksmesteren sig automatisk til verdensmesterskabet i Excel, hvor det ultimative regnearks-geni skal findes.

Henover fire forskellige runder i oktober og november, skal der findes tre finalister, som den 18. november skal slås om at hive titlen hjem og få adgang til VM, som afholdes i 2017. Hvis man hiver titlen som verdensmester hjem, så er der en tur til Microsofts hovedkvarter at vinde og ikke mindst et møde med folkene bag Excel. Hvor det bliver muligt at snakke om fremtiden for programmet og komme med egne idéer til Excel.

Sidste års vinder af DM i Excel blev Castor Valbum
Sidste års vinder af DM i Excel blev Castor Valbum

Deltagerne i DM skal dyste i følgende discipliner:

· 100 meter regneark
· Graf-ballet
· Formelbrydning

Hvis du gerne vil prøve kræfter med Excel, og chancen for at vinde en plads i finalen, så kan du gøre det her (du skal tilmelde dig inden den 3. oktober)

Og hvis du bare vil se med, når vinderen skal findes. Så vil Microsoft lave et livestream på dagen, hvor du kan se hele finalen direkte, og det kan du gøre her.
Vidste du forresten at Excel i år bliver 30, og at det i dag bliver brugt af mere end 1.2 milliarder mennesker over hele verden?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − eight =

No Comments Yet.