MØD NINTENDOS LILLE NYE HÅNDHOLDTE

2 Min læsning

Nintendo har udvidet deres utroligt populære 3DS familie med en lille ny, der er meget anderledes. Hvorfor? Find ud af det her.

Nintendo-2DS

Nintendos populære række af håndholdte 3DS maskiner inkluderer den første Nintendo 3DS og 3DS XL fra sidste år. Men fra i år består familien af tre medlemmer, og vi har kigget på den nyeste i serien – Nintendo 2DS.

2DS er en sjov lille størrelse, først og fremmest fordi den ikke deler navn med dens 3DS brødre, og det er fordi at Nintendo 2DS ikke har muligheden for at vise biograf-3D. Men selvom den ikke kan vise den form for 3D, så kan de spille alle de almindelige 3DS (og de gamle DS) spil uden problemer.

nintendo-3ds

Manglen på 3D i den nye maskine skyldes primært sundheds årsager, da undersøgelser viser, at små børn helst ikke skal udsættes for 3D, og derfor er 2DS et veloplagt valg til dem. Selve maskinen ser også meget anderledes end dens brødre, som kan klappes sammen, 2DS er derimod en stor maskine der ikke kan foldes. Derfor er det en rigtig god idé at købe en taske til maskinen, så den kan kastes ned i tasken uden frygt for, at skærme bliver ødelagt. Men i bytte for sammenklapningen føles den markant mere robust og knap så skrøbelig.

2DSB1

Det nye design er måske meget voldsomt at se på, men så snart jeg fik den i hænderne forstod jeg hvorfor den ser ud som den gør. Den er nemlig vidunderlig at have i hånden. Den glider perfekt ind i håndfladerne, og fordi den ikke folder sig sammen er der masser af plads til at strække fingrene på bagsiden – noget der er rigtig rart hvis du skal spille mere end en time eller to.

nintendo_2ds_lifestyle.0_cinema_640.0

Nintendo 2DS er måske en meget spøjs størrelse, men lad dig ikke narre af navnet eller udseendet. Det er en maskine der er lækker at bruge til spil,  den føles ikke så transportabel som modellerne der kan klappes sammen, til gengæld vinder den på den ergonomiske front. Den er perfekt til de små, der skal til at have det nye Pokemon og har brug for en maskine der er robust og til at holde om for små hænder. Oveni det, så er dette også den absolut billigste maskine i hele 3DS familien.

2DSB2

Nintendo 2DS koster 1029kr, med i kassen følger en Nintendo 2DS, oplader og nogle AR-kort til at spille maskinens indbyggede spil. 2DS fås i rød & hvid eller sort & blå.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five + 1 =

No Comments Yet.