Spil anbefaling: De sjoveste spil her og nu

4 Min læsning

Nu er det efterår, det stormer og hvad er bedre end et godt spil foran fjernsynet. Men har du styr på hvad de bedste er lige nu? Vi guider dig med tre super spil!

beyond-image

Oplev Jodie Holms ekstraordinære liv

(Beyond: Two Souls fås til Playstation 3)

Mød Jodie, siden hun blev født har hun været helt speciel. Hun har nemlig en usynlig ven, der ikke bare er fantasi. Aiden, som vennen hedder, er et rigtigt levende spøgelse der er bundet fast til Jodie. Jodie og Aiden hører uadskilleligt sammen, og da regeringen finder ud af de får de naturligvis interesse i Jodie og hendes ven.

20421BEYOND_SCREEN_05

Igennem spillet følger du Jodie igennem 15 år af hendes liv, fra hendes tid som barn, teenage årene og op til at hun bliver en del et forskningsforsøg med regeringen. Historien handler ikke om at Jodie skal redde verden, i stedet handler det om hendes personlige rejse, at acceptere hun er anderledes og forstå hendes plads i verden. For på grund af Aiden er hun ikke som alle andre.

Jodie er spillet af eminent af Ellen Page, der både lægger stemme, ansigt og bevægelser til Jodie igennem spillet. Hun bliver støttet op af William Dafoe der leverer en kraftpræstation i rollen som forskeren, der tager Jodie til sig som erstatning for hans afdøde datter.

Det der er mest imponerende ved Beyond er ikke det eminente skuespil eller selve spillet. Men det er derimod evnen til, at historien formår at balancere dens overnaturlige rødder med et menneskeligt drama der er til at forstå. Det er en oplevelse der er helt speciel, og værd at bruge tid på.

Elektronista anbefaler til:

– Alle der elsker spøgelser, Ellen Page og William Dafoe

Historien om en millionær, en flagermus og en klovn

(Batman Arkham Origins fås til Playstation 3, Xbox 360, Wii U og PC)

Batman-Arkham-Origins-Official

Selvom Batman film trilogien er slut, og den næste film først kommer om to år, så skal du ikke slippe for en ordentlig dosis Batman. Det nyeste spil om nattens ridder hedder Arkham Origins, og foregår i starten af Batmans karriere som superhelt. Faktisk har han kun haft hans kappe på i to år, når spillet begynder.

Derfor er det en meget mere rå og brutal Batman du oplever i spillet. Der bliver ikke lagt så mange fingre imellem som i hans senere år, og han er også mere adræt end hans ældre jeg. Skurkene er også markant yngre på dette tidspunkt i historien. Mange af dem har Batman aldrig nogensinde mødt før, så når superskurken Black Mask udlodder en enorm dusør for at dræbe Batman, trække det en ung Joker og en kavalkade af superskurke frem.

promo_4564-e1365610810852

Udover de velkendte skurke fra universet bliver der også gravet dybt i Batman tønden, og et par mindre kendte skurke, som kun de rigtige store fans vil kunne nikke genkende til, byder også op til dans med Batman.

Selve spillet er fantastisk sjovt. Batman er typen der holder sig på afstand og analyserer hver enkelt situation, før han hopper ned midt i en bunke af skurke og deler alvorlige bøllebank ud til alle der kommer for tæt på. Der er også et væld af gåder, der skal løses ved hjælp af Batmans mange gadgets og det er en fryd at finde en kreativ løsning på et problem.

Arkham Origins er det stærkeste og mest interessante Batman spil nogensinde, og helt klart din tid værd.

Elektronista anbefaler til:

– Fans af Batman, uanset om det er filmene, tegneserien eller tegnefilmen du er glad for

Splitte mine bramsejl for et godt eventyr!

(Assassins Creed IV: Black Flag fås til Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, PC og Wii U)

assassins_creed_4_black_flag_game-wide

Tag en dyb indånding og duft til havet. For du kommer til at tilbringe ganske meget tid på det i det seneste Assassins Creed spil. Du er nemlig piraten Edward Kenway, der rejser rundt i Caribbien og plyndre skibe, jagter de mest berygtede sørøvere og kæmper mod den spanske hær.

Det hele føles en kende som Pirates of The Caribbean, dog uden Johnny Depps glimt i øjet. Men resten af lighederne er der. Der er storslåede søslag, vanvittige sværd dueller og skattejagter på øde øer.

Assassins-creed-4-thumb

Historien om Edward og hans pirateventyr er medrivende, og det er en fantastisk følelse at svinge fra skib til skib under store søslag. Kampene både til vands og til lands er medrivende som få spil er det, og Assassins Creed IV formår at gøre noget ganske særligt: Mere eller mindre alt i spillet er sjovt at gøre lige fra at sejle rundt på havet, jagte hvaler til at slås mod fjenden. Der er aldrig et kedeligt øjeblik, og det er meget vel den største ros et spil kan få. Der er altid noget igang.

Assassins Creed IV er et fantastisk spil, der virkelig formår at genskabe Caribbiens varme sol, sprudlende hav og piraternes eventyr på en eminent måde. Det er et spil, der er sjovt mere eller mindre fra start til slut. Og så er der oveni også en fantastisk online-del, hvor du indgår i et voldelig udgave af dåseskjul.

Elektronista anbefaler til:

– Alle der elsker Pirates of The Caribbean filmene eller bare pirater generelt

 —

Det var alt for denne måned, om lidt er det november og så går det stærkt med spillene. Der kommer en masse spændende titler på markedet, men hvad glæder du dig allermest til?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 14 =

No Comments Yet.