NÅR NØGLERNE BLIVER VÆK

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Nu behøver du ikke længere gå i panik, når nøglerne bliver væk.

Endelig blev den opfundet! Den dims der kan hjælpe mig med at finde mine nøgler, når de dagligt bliver væk. Når mobilen har gemt sig, kan jeg jo altid ringe til den fra en anden telefon. Når nøglerne mangler er der kaostilstande med gråd og tænders gnidslen.

Cobra tag er en app med en lille tilhørende nøglering. Hvis de to ting kommer for langt væk fra hinanden får du en advarsel. Hvis nøglerne er væk kan du kalde på dem fra mobilen, hvorefter de tilkendegiver, hvor de befinder sig med en lille alarm. Du kan selvfølgelig også bruge Cobra Tag til håndtasken, jakken  eller andre ting du helst ikke vil glemme. Smart nok fungerer Cobra Tag også den anden vej, så skulle mobilen blive væk kan du trykke på en knap og kalde på den direkte.

Cobra Tag spottet på  Cobra.com til ca. 300 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 3 =

1 Comment
  • Tora Sefeldt Weltzer
    maj 10, 2011

    Ærligt – lige hvad jeg tit har savnet! Jeg kan godt huske de der nøgleringe i 80’erne som man kune pifte efter. Her er så endelig den moderne udgave!