NPF – Danmarks største gaming-event

2 Min læsning

Elektronistas Karen Groenkjaer er taget med sin teenagesøn til Danmarks største gaming-event.

Mor, må jeg tage med til NPF? Øh ja – hvad er det? Et mega-LAN!

Billetten blev købt i god tid. Der var et, fra teenagedrenge, sjældent set engagement – regler blev læst, pakkelister gennemgået, aftaler om hold, pladser og kørsel kom på plads i god tid.

Første weekend i skolernes efterårsferie – den 14. oktober var startdagen for NPF i år. Stedet var Messe C i Fredericia. Det myldrede til, primært med han-væsner i alderen 14-18 år og så selvfølgelig os pakæsler. Enkelte piger og nogle mænd i aldersgruppe >30 fik også omsat deres billet til adgangsarmbånd. Der blev der rullet PC-er ind – og her taler vi selvfølgelig ikke bærbare, men store stationære, én eller to store skærme, og en hel del havde endda deres gamingstole med. Drikkevarer (uden alkohol), madrasser og måske tandbørster blev også installeret i messehallerne. Klar til to døgns gaming.npf-eget-foto

NPF står for NetParty Fyn. Det må være fordi det startede i kælderen på Otterup Skole for 16 år siden, hvor der var ca. 50 deltagere. Det har bestemt udviklet sig. I år var der 5.200 billetter til salg, og der var tæt på udsolgt. Det er stadig drevet af frivillige kræfter fra computerspilklubber på Fyn. Nu går det under navnet NPF Gaming-event og er mere end bare gaming. Det er også stand-up comedy, udstillinger og idol-fotosessions. I år kunne man fx møde det danske e-sportsholdet Astralis. Desuden deltager rigtig mange YouTubere, der lavede af vlogs fra arrangementet.

Selvfølgelig er spilturneringerne en stor del af programmet begge døgn. Min søn deltog i League of Legends-turneringen med start fredag kl. 22.30. Og melder tilbage, at det er sjovt at ”shake-hands” med modstandere og ønske god kamp. Og interessant at kunne følge kampene på storskærme sammen med vennerne. Sidst men ikke mindst nævner han madboderne, der primært var placeret udenfor, og som ikke tilbød ret meget sund mad. Som lovet i forældreinformationen….npf-foraeldreinfo

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × five =

No Comments Yet.