Podcast #228 Apple og Microsoft battler- og noget uhyggeligt

1 Min læsning

Er Microsoft ved at overhale Apple og blive den kreative elites nye arbejdsstation?  Er Hillary’s email skandale blot et udtryk for at hun ligesom så mange andre i virkeligheden bare er lidt dårlig til det der med computere? Tesla har fede biler, men nu udfordrer en dansk designer med ny elbil. Vi har også fundet nogle sexede og tekniske tagsten, som du aldrig har set dem før. Og så har det været Halloween- også på internettet. Vi har fundet det absolut ondeste og mest modbydelige klip der ligger online. Christiane Vejlø har TV2s David Guldager i studiet. Lyt med her.

SHOWNOTES

Det ondeste du ser på nettet denne uge. At stjæle link fra børn. Se det og græd!

Nye sexy solceller fra Elon Musk

Microsoft overrasker med computer til den kreative klasse

Fucking nye ladere fra Apple hele fucking tiden. Se reklame herunder.

Rygter om den nye iPhone

Henrik Fisker designer ny lækker elbil

Appbefaling: David anbefaler Apple Home 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three − 2 =

2 Comments
 • Christoffer
  november 3, 2016

  Hvis David Guldager laver en elbil, der kan lade op ved at høste energi fra bremser og de roterende hjul, har han en seriøs god business case. Det vil i så fald være den første evighedsmaskinen. Der skal nogen solceller på taget eller noget i den stil før det kan lade sig gøre – altså noget energi der kan høstes fra en ekstern kilde.

 • Nøddeskov
  november 4, 2016

  Tak for en god podcast.

  Ang. Elon’s solcelle-tegl, tolkede jeg ikke det han sagde, som at det ville blive meget billigere end et almindeligt tag. Men mere at hvis man medregner det man så spare på el, vil taget være billigere end et normalt tag. I den forbindelse bliver jeres diskussion om hvor mange sol-timer vi har i Danmark relevant, da det kan betyde margen til en normalt tag forsvinder.
  Men det er stadig super fedt! og det er jo det der skal til – ingen kompromiser når der skal tages et mere miljø-venligt valg. Tværtimod får man en bonus-gadget-effekt som ikke følger med et normalt tag :)

  Ang. jeres Microsoft vs. Apple snak, vil jeg gerne tilføje at det var lidt snævert kun at se på Surface Studio for at beskrive hvad Microsoft er ved at gøre. Ja den er super lækker ud, især hvis man i forvejen benytter en surface pro til at tegne m.m. på, men som I nævner er den meget snævert rette med sin 20.000 kr+ pris.

  Det interessante er dog i højere grad hvad Surface Studio er en del af. Microsoft kom meget for sent med på smart-phones og jeg mener også at Nadal er citeret for at indrømme at den har de tabt. Men istedet for at fortsætte med at lege “catch-up” er Studio en del af en strategi hvor de nu statser på at skabe det “næste”.

  Studio er ny arbejdsstation, Hole-lens er et andet produkt til professionelle som ser meget fremad, men så annoncerede de jo nogle for produktgruppen billige VR-briller med indbyggede censorer og som formentlig kan bruges på forskellige platforme. Hertil har du scorpio, som er annonceret som den mest kraftfulde konsol nogensinde, men som måske reelt er første skridt til nedbrud af konsol-produktgruppen, hvor det ikke bliver et valg mellem consol-versioner eller PC.
  Man kan se det i studio, men da den er målrettet meget snævert er det jo mere interessant hvad det reelt er for æra Microsoft er ved at skabe post Balmer.

  Men godt program og altid hyggeligt med Guldager-besøg.