Nu går de højhælede ind i den digitale tidsalder

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

Volvorii Timeless anbringer fjernstyrede skærme på siden af skoene. Så kan man lynhurtigt skifte stil uden at skifte fodtøj.

højhælede med skærm 1

Vi har mange gange skrevet her på Elektronista, at fænomenet ”wearable tech” vil blive en af de helt store ting i de kommende år.

Den påstand får vi nu meget bogstaveligt bekræftet, når vi ser disse nye sko. Det er nemlig verdens første ”smarte” højhælede.

I dette tilfælde skal ”intelligensen” dog ikke bruges til at tælle f.eks. skridt og afstande, men er kun til dekorative formål.

Volvorii Timeless skoene er forsynet med e-ink displays på siderne, hvor man kan ændre mønstret efter lyst og behov fra sin smartphone.

Det hele fungerer udelukkende i sort/hvid. Til gengæld bruger det stort set ikke noget strøm i sammenligning med farvedisplays.

 

højhælede 2

Betjeningen er utrolig enkel: Hvis man vil ændre udseende på sine high-heels, åbner man en app på sin smartphone og vælger mønster fra en database.

Derefter trykker man ”send”, og app’en overfører mønstret til de aflange skærme på siden af skoene. Efter et par sekunder vil de højhælede se helt anderledes ud.

Volvorii Timeless skoene er udviklet af det litauiske iværksætterfirma iShüu Technologies, der må kende kvinder godt. De har nemlig udstyret skoene med et par ekstra pynte finesser.

To holdere placeret på næsen og på skoens hæl kan f.eks. bruges til at anbringe navneplader, små smykker eller ankel-straps.

Projektet er cool, men mangler investeringer for at komme i gang. Man kan derfor hjælpe med ved at forudbestille et par sko allerede nu for 249 USD (knap 1.800 kroner). Levering vil ske til december.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 9 =

No Comments Yet.