Nu kommer high tech ind i babys mund

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Pacif-i er verdens første smarte sut, der rapporterer om små børns temperatur og bevægelser på forældrenes smartphone eller tablet.

pACIFI SUT 2

 

Hvis I troede, at I kunne isolere spædbørn fra en verden af online elektronik, må I hellere tro om igen.

Pacif-i er ifølge den britiske fabrikant Blue Maestro verdens første smarte narresut.

Den kan først og fremmest måle babyens temperatur via en sensor, der sidder godt gemt i sutten af silikonemateriale.

Sensoren sender løbende informationen trådløst via Bluetooth til en smartphone-app, hvor forældre, sygeplejerske eller læge kan overvåge temperatur forløbet på telefonens skærm.

Hver eneste temperaturmåling er angivet med eksakt tidspunkt og kan f.eks. indgå i en grafisk visning over et forudbestemt tidsrum.

Pacif-i er også udstyret med en nærhedssensor, der kan sladre til forældrene om, at familiens yngste har bevæget sig uden for et bestemt område i boligen. Samme sensor kan bruges til at genfinde en forsvunden sut.

Fabrikanten har fået en europæisk Medical Device Class IIa licens for sutten, så den skulle være sikker nok at give sit spædbarn.

Pacif-i kommer på markedet i februar til priser fra 46 USD – ca. 285 kroner. Forudbestillinger modtages allerede nu online….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − four =

No Comments Yet.