Nu skal fitness-uret bæres på en ny måde

1 Min læsning

EdgeGear Shift placerer smarturet og fitness-trackeren lige i synet på bæreren. Ideelt til motion, cykling og fitness.

shift band 1 ny

Smartwatches har ændret den måde, vi bruger et armbåndsur på. Først og fremmest har de fået en masse sundhedsrelaterede funktioner, som vi kun kunne drømme om for ti år siden.

Men på ét punkt er smart-ure og de nye fitness-trackere meget traditionelle og gammeldags: Man bærer dem på håndleddet, som man altid har båret et armbåndsur.

SHIFT BAND 2

Indtil nu. For to fitness-entusiaster har nemlig tænkt sig rigtig godt om og har designet en urrem, der placerer smart-ur eller motions-ur på en langt mere praktisk måde for motionister og sportsfolk.

EdgeGear Shift placerer nemlig skærmen lige præcis i den rigtige synsvinkel, så bæreren ikke behøver at dreje sin arm eller sit håndled. Perfekt, når man løber, cykler, sejler osv.

Den utraditionelle urrem er vandtæt og holder sved tilbage, når man bruger et smartwatch i forbindelse med f.eks. løb.

shift band 4

EdgeGear er fremstillet af gummi og støbt zink, der gør nyheden 40-50 pct. lettere end en almindelig urrem.

Den nye ”ur-holder” fås i tre størrelser og kan i øjeblikket forudbestilles for 20 USD – ca. 140 kroner. I kan også se EdgeGear Shift i anvendelse i denne lille video….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × five =

No Comments Yet.