Ny Børnebog til iPad har suveræne illustrationer og vidunderlig musik

2 Min læsning

Hjemme hos os køber vi klassikere som HC. Andersen, Grimms eventyr, Nania bøgerne og Harry Potter som fysiske bøger. De kortere illustrerede historier er vi rigtig glade for at læse på iPad. Nu har vi fået en ny yndlingsbog til godnathistorien.

iPad app’en Hvad siger et menneske? er både en bog med klassiske papirbladrelyde, når man skifter side og samtidig en interaktiv oplevelse med både musik og illustrationer i bevægelse. App’en er lavet af Anders Ladegaard som både er musiker og illustrator og tidligere vidunder af bl.a. en Robert og en TV-pris.

Selve historien handler om en dreng, der lærer sin lillebror, hvad alle dyrene siger, men da broren spørger, hvad et menneske så siger, har han ikke noget klart svar. Derfor drager han ud i verden for at tale med forskellige kunstnere. En poet, en musiker, en dansker og en maler. Der er musik, som følger hver kunstner og ikke bare musik. Virkelig god musik! Vi kan især godt lide digterens nummer, som er rytmisk og poetisk, og så fandt vi ud at musikerens rolige guitarspil er dejligt søvndyssende. Illustrationerne er interessante og fantasifulde og kun i sort hvid. Hvilke giver en dejlig ro (med en lille smule melankoli) og fører tankerne lidt hen på det prisvindende danske computerspil Limbo.

Der følger kæmpe anbefalinger både fra mig og Mininørden til iPad-bogen “Hvad siger et menneske?” Vi vurderer den passer bedst til børn fra 6 til 10. Og synes du prisen på 45 kr. lyder af meget, så tænk på hvad en god børnebog normalt koster og tænk så på, at I også får 4 vidunderlig musikstykker med. Her en smagsprøve på digterens sang.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 − 7 =

1 Comment
 • Sally Altschuler
  september 30, 2016

  Dejligt at du også beskæftiger dig med litterære børneapps. Mere af det, tak. Hvis du gerne vil have input fra den front så skriv.
  Masser af hilsner
  Sally Altschuler
  Børnebogsforfatter