Tandbørste-app sikrer dine tænders sundhed

2 Min læsning

 Internet of Things er i rivende udvikling og har nu nået vores elektriske tandbørster. Oral B lancerer ny app, der skal hjælpe os med at tracke og forbedre vores tandbørsterutiner.

Elektriske tandbørster har eksisteret længe og er ikke et særsyn i de fleste hjem. De smarte tandbørster har da også opgraderet tandhygiejnen verden over. Alligevel estimeres det, at op til 80% af alle mennesker børster forkert, og det er især fordi vi børster for hårdt, i for kort tid og ikke når sværtfremkommelige områder i munden.

Dette problem vil Oral B løse med et nyt produkt med en tilhørende app, der via bluetooth guider og sørger for, at brugeren får en langt bedre tandpleje. Det nye produkt hedder Oral B Genius og bruger lokaliseringsteknologi og en bevægelsessensor i tandbørstehovedet til at registrere tandbørstningen. Imens kan brugeren følge med på sin telefon via app’en, og da produktet også indeholder en smartphoneholder, der kan monteres på badeværelsesspejlet, er det let at følge med i tandbørstningen på en grafisk oversigt over tænderne.

genius-9000-white-content-out-of-pack

Som så mange andre selvtracking-apps har Oral B brugt spilelementer til at få brugeren engageret i at benytte app’en i den fulde tid en ideel tandbørstning varer og indeholder derfor motiverende grafik samt lyde, der indikerer at et område er færdigbørstet, eller hvor mange gange der er brugt tandtråd hyppigt nok. Ønsker brugeren at gå all in på tandbørstningen kan man endda battle mod sig selv, gemme sin historik og dele resultaterne med andre inklusiv sin egen tandlæge, såfremt denne benytter sig af Oral B´s programmer. App’en har også stort fokus på costumization og tilbyder flere forskellige specialprogrammer med fokus på netop det problem, der ønskes løst som ex. ønsket om hvidere tænder, bekæmpelse af plak mm.

Læs mere om Oral B Genius her.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − six =

No Comments Yet.