Ny, gratis, bog giver et helt unikt indblik i Steve Jobs liv og tanker

2 Min læsning

Den nye bog, “Make Something Wonderful” giver dig et helt unikt indblik i manden bag Apple. Kig med over skulderen på Steve Jobs egne mails, personlige noter og tanker om livet.

Steve Jobs Archive har i denne måned udgivet bogen “Make Something Wonderful”, som er en gratis eBog du kan læse på Steve Jobs Archives hjemmeside eller få på Apple Books.

Mange af billederne i “Make Something Wonderful” er aldrig før blevet set af offentligheden

Bogen er et meget unikt og personligt indblik i Steve Jobs og hans liv. Den består nemlig af en lang række emails, billeder og interviews med den afdøde grundlægger af Apple.

“Make Something Wonderful” gennemgår hele Steve Jobs tid ved Apple. Lige fra de første spæde Apple-computere til tidspunktet, hvor han bliver smidt ud af sit eget firma, og laver et konkurrerende firma, til hans triumferende tilbagevenden til Apple og den banebrydende lancering af iPod’en.

Bogen “Make Something Wonderful” indeholder ikke kun billeder og anekdoter om Steve Jobs, men også flere af de emails som Steve Jobs sendte gennem årene.

Udover selve fortællingen om Steve Jobs, indeholder bogen en lang række billeder af Steve Jobs, samt mange af de emails han har sendt gennem sin karriere. Det er et personligt og meget unikt indblik i en af de mest indflydelsesrige personer i moderne teknologi.

Bogen er bestemt værd at læse for alle fans af Apple, og så er hele hjemmesiden hvor du læser bogen på designet af Jony Ive, der er kendt som Steve Jobs makker og designeren bag iPod, iPhone og alle Apples størstes succeser.

“Make Something Wonderful” er gratis at læse på Steve Jobs Archive og Apple Books.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 11 =

No Comments Yet.