NY KVINDELIG VÆRT TIL SO EIN DING

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Der er gode nyheder for fans af gadgetprogrammet So Ein Ding. Nikolaj Sonne får en ny kvindelig medvært, når programmet starter årets sæson onsdag den 12. september.  Elektronista breaker hvem det er!

Elektronista har med stor begejstring bemærket at So ein Ding efter en længere pause igen kommer på skærmen og nu med kvindelig vært. Vi har været vældig spændte på at finde ud af hvem der skal nørde igennem med Nikolaj Sonne i programmet. DR har været hemmelighedsfulde, men gennem snedige researchmetoder kan Elektronista som det første medie breake hvem det drejer sig om. Den nye So ein Ding vært er Marie Høst, tidligere tilrettelægger på den 11. time og filmanmelder på DR radioprogrammet Filmland. Marie Høst har ikke umiddelbart tidligere beskæftiget sig med teknologi, men hun har altså masser erfaring med tvmediet og en uddannelse i filmvidenskab bag sig. Det forlyder at Nikolaj Sonne beholder dimserne og Marie kommer til at fokusere på webindhold.

Marie Høst bliver ny vært på So ein Ding

Elektronista kan kun applaudere, at DR med sin værtssammensætning vælger at lade programmet afspejle, hvad vi selvfølgelig længe har vist. At begejstring for teknologi og gadgets naturligvis deles af både mænd og kvinder.

Om den nye geekgirl Marie Høst bliver et sidekick til Nikolaj Sonne eller decideret medvært fremgår endnu ikke. Nogle rygter vil vide at det bliver Sonnes sidste sæson, og den nye vært herefter skal overtage programmet. Det kan Elektronista’s kilder dog afvise. DR selv har dog ikke meldt andet ud end at vi kan forvente en ny vært i gadgetuniverset. Flere ting har mere end indikeret, at der var tale om en kvinde. Et billede har vist hvad der måtte formodes at være Sonnes ben ved siden af hvad der bestemt lignede et par bare dameben. Og en trailer viser Sonne i en DR elevator med en uidentificerbar kvinde, som begejstret viser ham noget på en laptop. Flere billeder med pigen i studiet er blevet lækket på programmets Facebookside. Vi glæder os ihvertfald til at møde dig- nye So ein Ding dame!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − eight =

No Comments Yet.