Ny streamingtjeneste- gratis film eller film til 3 kr!

2 Min læsning

Plejmo er ny streamingtjeneste som tager handsken op og går direkte i flæsket på både Netflix og Blockbuster. Nogle af filmene er gratis, andre koster kun 3 kr. Og du betaler kun pr. film du ser. 

Plejmo

Plejmo er tjenesten som prøver at charmere det danske marked lige nu. Og det lyder attraktivt. Gratis og billige film. Intet abonnement. What’s the catch? Og ja der er et catch. Det kan godt være, at der ligger gratis film på Plejmo men hvad er egentlig en gratis film i en verden, hvor man altid kan finde en film i fjernsynet, hvor der er masser af gratis ting på Youtube og hvor man måske allerede har abonnement på Netflix? Og både de gratis film og de billige imponerer ikke. Forhandling af rettigheder til film er rimelig meget det samme ligegyldig hvor du kommer fra. Så det kan simpelthen ikke lade sig gør at give de nyeste og bedste film gratis eller billigt væk.

En særlig og lidt interessant ting ved Plejmo er dog en lidt eksperimenterende forretningsmodel. Nogle af filmene skifter simpelthen pris afhængigt af hvor efterspurgte de er. Man kunne forestille sig at Tom Cruise har fødselsdag og Top Gun så bliver bliver sat op i pris. Det synes jeg er ret interessant og sådan set helt i orden. Vi ser taxitjenesten Uber gøre nøjagtigt det samme. Udbud og efterspørgsel. Hvis man lige nu bare MÅ se Cruise og hans wingman, så er man også klar til at betale lidt mere.

Screen Shot 2015-04-28 at 16.56.55Hvordan vurdere du Plejmo? Kan det få dig til at opsige dit Netflix abonnement? Er det en tjeneste du tror kommer til at leve godt på det danske marked?

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 5 =

4 Comments
 • aage k.
  maj 4, 2015

  Nej tak! Som sædvanlig ignoreres at vi er nogle der IKKE bruger hverken Android eller iPhone. Både professionelt og privat er vi hægtet på Windows-platformen og har ikke lyst til at skifte.

  • Torbenbop
   maj 4, 2015

   Ved du godt at du lyder som et brokkehoved Aage? :-)
   Hverken Android eller iPhone nævnes I artiklen. Men der er et link hvor det bestemt ser ud som om du kan bruge Plejmo på din PC eller smart TV.

 • Annika
  maj 5, 2015

  Ikke en service jeg forventer at blive storbruger af… og har ikke læst op på alle regler, men en ting er at kunne hente til offline – en ting Netflix mangler for mig.

 • Mette
  maj 6, 2015

  Jeg læste – oprettede bruger – og glæder mig over, at jeg i aften kan se Mad Max til 3 kroner.
  *Happy!*