Gør din nuttede robot glad – og bliv sund

2 Min læsning

Hvis din mobil og dit smartwatch og din skridttæller ikke er nok til at minde dig om og bibeholde de gode vaner, kunne det være, du skulle have en lille sød robot til hjælp?

moti 2
Der eksisterer efterhånden tusindvis af apps på mobilen, der skal hjælpe os med at holde fast i de gode, daglige vaner (såsom at træne, drikke nok vand og få øvet sig på guitaren) ved at give os små, digitale påmindelser og belønninger.
Men måske virker en sød, lille robot bedre?

Det mener skaberne af MOTI – en lille, sød gadget, der kan stå i din lejlighed og holde dig til ilden – med sin nuttethed.
Den fungerer sådan her: Du vælger en vane, du gerne vil have sat i gang. Lad os sige, at det er at løbe en tur hver dag. Hver gang, du har løbet en tur, trykker du på MOTIen. Den reagerer med glade lyde og lys, hvilket gør DIG glad, fordi hey, det er dit nye, digitale kæledyr. Hvis du IKKE lige får løbet, bliver MOTIen til gengæld ked af det og reagerer med mere triste lyde. MOTIen finder samtidig ud af, hvilke humørtaktikker, der virker bedst og mest motiverende på dig og dine løbevaner, og ændrer sin opførsel derefter.

Sådan en lille vane-robot har der været mange, der kunne se det smarte i. Firmaet har ihvertfald måttet melde midlertidigt udsolgt på hylden nu. Men men kan skrive sig op til en MOTI på deres website lige her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 4 =

No Comments Yet.