Ny telefon kan næsten ingenting – og det er meningen

1 Min læsning

Go light. Det er mottoet for en ny type telefon på markedet, der slår sig på at være alt andet end det, der kendetegner din fristende, distraherende og tidsrøvende smartphone. Det vil sige en simpel, funktionel og praktisk telefon. Light Phone 2 er, som navnet antyder, en simpel telefon på størrelse med dit dankort.

Den rummer kun de helt basale features. Den kan ringe og besvare opkald, sende de der gode gamle, næsten sjældne sms’er og så er den selvfølgelig udstyret med en alarm.

Er du klar til at klippe navlestrengen til din smartphone?

Light Phone 2 kommer til juli og kan forudbestilles på indiegogo.com/projects/light-phone-2 for ca. 2000 kr

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + one =

4 Comments
 • Theodor
  juni 6, 2019

  Den virker helt fantastisk!
  Utrolig dejlig simpel. Flot design, og prisen er jo egentlig meget fair. Derudover så meget billigere end alle de latterligt dyre smartphones

  • Charlotte
   juni 8, 2019

   En telefon med så få funktioner burde koste under 1.000,- kr

  • Martin
   juni 11, 2019

   Jeg synes det virker en smuuuuule dyrt. Når man tænker på, at den ikke rigtigt kan noget, burde prisen vel også være derefter – eller hvad?

 • Thomas
  juni 10, 2019

  Den er smådyr, men det er rart, at man nu kan få en pæn “dumb phone”, der ikke ser helt så forældet ud som en Nokia 3310.