Oplad 127 telefoner på én gang

1 Min læsning

Det er skønt at have en letvægts-laptop, der er nem at have med på farten – MEN – det betyder også, at den har færre USB-porte, hvilket igen betyder, at man kun kan oplade ét af sine devices af gangen.

Men det er slut nu!

unlimitedusb4
Og ideen er genialt simpel: Med opladerkablet InfiniteUSB kan du koble din smartphone til computeren og oplade den, som du plejer. Men kablet giver dig samtidig en ny USB-port, så du også kan koble din tablet til – eller endnu en smartphone.

unlimitedusb2
Det er altså en åben kæde af USB-porte, der i princippet kan blive ved i en uendelighed. Eller rettere: helt op til 127. Holdet bag anbefaler dog, at man ‘nøjes’ med 6 enheder, der oplades samtidig, for maximal ydelse.

Kablerne kan fås i to længder: 20 cm og 120 cm – og i farverne blå, gul, orange, rød og grå – og de passer selvfølgelig både til iOS og Android.

Projektet blev launchet på Kickstarter og fik indsamlet hele 247,214 dollars af 3320 backers. Man kan nu forudbestille InfiniteUSB her (en “Big Happy Combo” med fem InfiniteUSB Slim koster eksempelvis 89 dollars).

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × five =

No Comments Yet.