ØRERINGE MED LEVENDE BILLEDER

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

MJ McLaren står for en de senere måneders sjoveste smykke-gadgets. Øreringe med små LED-skærme, der kan vise videoer og præsentationer. Opsigt skal de nok vække.

øreringe med tv1

Nu er jeg ikke selv kvinde, så jeg skal ikke gøre mig klog på, hvorfor kvinder går med øreringe. En ting er jeg til gengæld helt sikker på.

Hvis en kvinde bærer disse nye øreringe med indbygget fladskærm, skal hun nok vække opsigt. De nye Video Earrings fra MJ McLaren er nemlig det rene high-tech bling.

Hver ørering indeholder en lille 2,2” LED-skærm, der kan streame små videoer via en USB-ledning eller f.eks. vise animerede PowerPoint præsentationer. USB-ledningen bruges samtidig til at lade øreringens indbyggede batteri op.

video øreringe 2

De kreative hjerner hos MJ McLaren har så travlt med at skaffe kapital til at sætte video øreringene i produktion, at de glemmer at vise præcise eksempler på, hvad de tv-ørehængerne kan bruges til.

I stedet kaster de initiativet ud til brugerne – eller rettere de kommende bærere af øreringene. De skal nemlig efter planen først komme til salg fra januar. Lidt senere i forhold til julegave indkøbet.

MJ McLaren forestiller sig, at Video Earrings kan bruges til at vise musik videoer, reklamespots, familie videoer, klip fra den seneste fest, trailere for nye film eller slideshows. Alt sammen i billeder – ingen lyd.

video øreringe 4

Som standard leveres øreringene med 2 GB hukommelse, og de kan arbejde med filformater fra både Windows og Mac.

Hvis man er hurtig, kan man måske nå at sikre sig et sæt video øreringe til 50 USD. Når de kommer i handelen, er planen, at de skal koste 150 USD pr. sæt. Det svarer til ca. 825 kroner.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven − four =

2 Comments
 • Britt salomonsen
  juni 4, 2015

  Hvor kan man købe de Apple øreringe henne og hvad koster de ? Mvh Britt

 • Leif Bomberg
  juni 4, 2015

  Der er gået næsten to år siden, at artiklen blev skrevet, så jeg er ikke sikker på, hvor produkterne findes i dag.

  Du kan prøve at kontakte producenten via hans hjemmeside http://mjmclaren.com/ og spørge om forhandlere.