TILBAGELÆNET ALL IN ONE PC FRA HP

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Vi kræver mere og mere af vores computere og selv stationære står ikke længere stille. HP ENVY Recline er et eksempel på en PC som forener touch, tastatur og skærmbevægelighed. 

image001 (1)

ENVY Recline kan fungere som en helt almindelig PC, og den kommer i to forskellige store størrelser nemlig en 23”og en 27” skærm. Men faktisk ligner den en gigantisk tablet på stativ.

Computeren har et unikt hængsel, der gør det muligt at dreje skærmen under bordniveau og tættere på skødet, så du sidder bedre og kan udnytte touchfunktionen optimalt. Skærmen kan naturligvis også stilles i lodret position, hvis du vil arbejde almindeligt med f.eks. tastatur eller når du vil film.

HPEnvyRecline23_beats

HP ENVY Recline27 indeholder Near Field Communication (NFC)-teknologi, som gør det muligt at dele billeder, kontakter og webadresser vha. et enkelt klik.

Hvis du arbejder med underholdning- eller musik er det måske modellen HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC Beats Edition du skal gå efter. Den model har sorte og røde designdetaljer og så kommer den med Beats Audio™- drevne dual højttalere, så den gode lyd er sikret. Prisen for HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC starter ved 9990 kr.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 4 =

No Comments Yet.