Pakkeposten med minihelikopter indenfor 30 min

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Levering på 30 minutter? Amazon tester helt nyt flyvende leveringsform som kan revolutionere den måde vi shopper på. 

Det her er blæret! Du har ingen kjole at tage på til festen om en time, du mangler akut en ny oplader til computer, du havde glemt en fødselsdagsgave til din kæreste som står op om en halv time. Det er ikke situationer hvor du normalt kan handle på internettet og vente fra 3 arbejdsdage til flere uger på at få din pakke. Verdens største internetbutik Amazon arbejder nu på levering indenfor 30 minutter! Pakken bliver selvfølgelig bragt via en minihelikopter. Se filmen herunder. Hvad synes du? Godt alternativ til Postdanmark?

Amazon Prime Air er et projekt fra Amazons Research og Development afdeling. Amazon siger selv der går nogle år før vi får mulighed for at bestille på den måde. Og mon ikke de også lige skal have styr på luftrumstilladelser, forsikring og hvad man gør når folk bor i lejligheder? Men super sejt er det og idéen har igen fat i en af de absolut største trends indenfor relationen med kunden på internettet. Nemlig “Ekstrem service”.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 7 =

No Comments Yet.