Podcast #199 Simon Lajboschitz og Verdens første VR butik- I københavn

2 Min læsning

Virtual reality ér en virkelighed men bare en virtuel en af slagsen. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan opleve i det virtuelle rum, når du tager masken på og drejer dig rundt om dig selv og kikker op og ned for at opleve et komplet univers i 3 dimensioner.

Med virtual reality kan du sidde i din stue og samtidig blive transporteret hvorhen det skal være. Det er en rejse i en parallelverden, hvor du kan opleve både det kendte og det overraskende. Du kan slendre ned af Champs Elysees eller gå en tur på Mars. Hvis du kan forestille dig det, vil du kunne opleve det i VR. Militæret har længe brugt virtual reality til træning af soldater i en simulation af det miljø de kommer ud for at opleve. Spilindustrien OG pornoindustrien kan ikke få armene ned. Og det bobler frem med nye VR muligheder. Det her det BLIVER en del af den fremtidige digitale verden!  En af dem som satser på udviklingen og mulighederne ved virtual reality er danske Simon Lajboschitz. Han har åbnet verdens første VR butik i Kødbyen i København og han er med i ugens Elektronista. Lyt med her eller abonner.

SHOWNOTES

Simon har VR butikken Khora i Kødbyen i Københagen hvor man gratis kan prøve VR

Han var med til at lave Cityscape Repairman’, der kom i finalen til den prestigefyldte vr-spilfestival, Oculus Game Jam i år. 

Baggrund for Virtual reality. Verve har lavet nogle virkelig gode artikler

HTC Vive er klar til preorder og koster 899 euro

Plenti er DKs nye teleselskab med fokus på indhold

Simons appbefaling: VRSE Virtual reality app til telefonen.

Christianes anbefaling: Simone’s Robots- Youtube kanal med pige der bygger virkelig dårlige robotter

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 13 =

1 Comment
  • Lars Olufsen
    marts 18, 2016

    “ARGUMENTED reality”???

    Nej, vel? Der MÅ da menes “AUGMENTED” (udvide, forstærke, supplere), og ikke “argumented” (skænderi, diskussion, drøftelse).

    Det gør ondt at høre sådan en fejl, flere gange, fra en frontløber på området, og hvorfor retter landets bedste “teknik-blogger/podcaster/radiovært” ikke fejlen undervejs??